Oba divizní celky z našeho okresu míří tentokrát na půdu soupeřů. Bzová se pokusí napravit dojem po úvodní porážce se Strakonicemi, jede ale na půdu těžkého soupeře do Klatov. V loňské sezoně začínala Bzové také doma se Strakonicemi a poté zamířila do Klatov, kde dokázala uhrát bod. Povede se jí to i letos?

Fotbalisté Králova Dvora předvedli v úvodním kole proti Motorletu velice dobrý výkon, který by měli potvrdit na půdě nováčka z Domažlic.

První domácí mistrovský zápas si v letošní sezoně odbyde Český Lev – Union Beroun A. V prvním kole se berounskému klubu podařilo vyhrát v Dobříši, v sobotu od 10.15 hostí Český Lev – Union na nřišti Na Máchovně mužstvo FC Jesenice.

Na domácí půdě se představí také oba celky z našeho okresu hrající v I.A třídě. Hořovice hostí v neděli od 10.15 ve Bzové nováčka ze Lhoty a pokusí se zde napravit nepodařený vstup do sezony, když prohráli v Řevnicích 1:4. Zdice dokázaly hned v prvním zápase nového ročníku bodovat na půdě soupeře, když uhráli bezbrankovou remízu se Slaným. V neděli hostí Zdice od 17 hodin celek Řevnic.

Na domácí trávník vyběhnou i dorostenecké celky Hořovic a Českého Lva – Unionu Beroun. Hořovické hráče čeká první mistrovské utkání, berounský celek již za sebou má letošní premiéru, ve které prohrál v Kosmonosech 1:3. Mladší dorostenci Berouna prohráli 1:7.

K prvnímu mistrovskému utkání žákovské ligy také vyběhnou žáci Hořovic, kteří zamíří v sobotu do Hradce Králového.

Úřední začátky jsou v 17 hodin,

Divize: Domažlice – Králův Dvůr (SO – Benedikt), Klatovy – Bzová (SO – Jedlička).

Krajský přebor: Český Lev – Union Beroun A – FC Jesenice (SO – 10.15 – Garaja).

I.A třída: SK Hořovice – SK Lhota (NE – 10.15 – hř. Bzová – Máša), Zdice – Řevnice (NE – Rybka).

KP dorostu: Český Lev – Union Beroun – Dobříš B (NE – 10.15/ 12.30 – Prokeš, Anýž), Hořovice – Votice (SO – 10.15/ 12.30 – Košťálek, Hájek V.).

Liga žáků: Hradec Králové – Hořovice (SO – 10.15/ 12 – hř. Háječek – Vídeňský).