Stašov – Neumětely 1:2

Fotbal, okresní přebor

Vyjádření trenéra Stašova se nám nepodařilo získat.

Stejně jako řada jiných celků okresního přeboru, i Neumětely mají v poslední době problémy se sestavou. „Tým je nekompletní, sesypalo se nám to,“ podotkl trenér Neumětel Bláha, jehož svěřencům se nepovedl vstup do utkání. „Domácí měli tlak i několik vyložených šancí,“ uvedl Bláha, který prozradil i taktiku hostů v utkání. Chtěli jsme co nejdéle držet stav 0:0 a vyrážet k brejkům, což se nám ale nedařilo,“ podotkl Bláha, který dodal, že na začátku druhé půle po sporném okamžiku na hranici šestnáctky kopali domácí penaltu, kterou proměnili. „Soupeř se pak ale zatáhl, jako by chtěl bránit 1:0. Nechali nás hrát a nám se podařilo vyrovnat. Pár minut před koncem jsme pak dali na 1:2,“ popsal vývoj utkání trenér Bláha, který byl spokojen s výsledkem. Hráčům také poděkoval za výkon, i když uznal, že hra nebyla v podání Šemíků vynikající.

 

Hýskov si poradil s Osekem

V souboji dvou oslabených mužstev se radovali domácí.

Hýskov – Osek 1:0

Fotbal, okresní přebor

Domácí byli hodně oslabeni. „Problémy se sestavou se prohloubily, v průběhu týdne se to rozrostlo až na osm hráčů základní sestavy,“ uvedl trenér Červenka, který dodal, že musel sáhnout po hráčích B mužstva. „V první půli jsme měli převahu, vytvořili jsme si čtyři vyložené šance a jednu jsme proměnili,“ nastínil utkání trenér Červenka, který dodal, že Osek zlobil akorát Doležalem. „Jinak to byl poklidný zápas,“ dodal trenér Hýskova Červenka.
Osek nastupoval k tomuto utkání s tím, že o nic nejde. „Chtěli jsme si hlavně zahrát fotbal,“ uvedl trenér Oseku Horský. „Hýskov měl v první půli územní převahu,“ podotkl k vývoji utkání Horský, který dodal, že šance si vytvořily oba celky. „Ve druhé půli to bylo nahoru, dolů. Celkově to bylo na šance tak 4:2, takže výsledek 1:0 je asi spravedlivý,“ dodal trenér Oseku.

 

V Karlštejně gól nepadl

V souboji dvou celků ze spodních pater tabulky čekali diváci na gól marně.

Karlštejn – Cerhovice 0:0

Fotbal, okresní přebor

Vyjádření trenéra Karlštejna se nám nepodařilo získat.


Trenér Cerhovic si po utkání pochvaloval kvalitně připravené hřiště. „Na naše poměry se hrál dobrý fotbal. My jsme měli šance po akcích po zemi, domácí spíše po brejcích. Jejich útočníci byli hodně nebezpeční,“ podotkl trenér Kunc, který dodal, že v první půli měly oba celky šance, ale ne ty z kategorie vyložených. Po změně stran pak domácí nedali tři vyložené šance a podobně se vedlo i hostům. Uvízl postupoval dvakrát sám na branku, Frej trefil tyč a Pichlík pálil nad branku. „Šance se střídaly na obou stranách. Pak ale domácí zřejmě nezvládli psychiku a sami se takříkajíc vykartovali a dohrávali o devíti,“ nastínil děj trenér Kunc. Početní výhodu ale hosté nezužitkovali. “Domácí se zatáhli a k ničemu nás nepustili. Naopak z posledního trestného kopu jsme mohli inkasovat. Je to po zásluze 0:0,“ dodal Kunc.