Zdice - Nová Ves 4:1

Fotbal, I.B třída, odd. E

Domácí začali velkým náporem a v 6. minutě otevřel skóre hlavou po rohu Kment – 1:0. I nadále měli domácí značnou převahu, na brankáře Berana ale vyzrát nedokázali. V nastaveném čase první půle se pak dokázali prosadit hosté, když se na hranici malého vápna hlavou prosadil Soukup – 1:1.

Po změně stran již góly stříleli jen domácí. V 56. minutě byl ve vápně faulován Červenka a rozhodčí Kratochvíl nařídil pokutový kop. K míči se postavil Nademlejnský a střelou k tyči nedal brankáři Beranovi šanci - 2:1. Poté dvakrát zahrozili hosté, ale Kasal si věděl rady. V 75. minutě Zdice pojistily své vedení. Na centr Červenky si naběhl Kment a střelou k tyči zvýšil na 3:1. Čtyři minuty před koncem zápasu se pak po přihrávce Svobody dostal do samostatného úniku Kment, který obstřelil brankáře Berana a završil tak svůj hattrick – 4:1.

Branky: 6., 75. a 86. Kment, 56. Nademlejnský z pen. - 45. Soukup. Statistika: Střely na branku 7:4, střely mimo 7:7, rohy 4:4, ŽK: 1:3. Diváků: 150. Rozhodčí: Kratochvíl.

Olympie Zdice: Kasal - Žalud, Mojžíš (77. Kosík), Kulhánek, Ungr, Huml, Nademlejnský (80. Voráček), Stádník, Svoboda, Kment (87. Carvan), Červenka.