Žebrák– Hostivice 1:2

Fotbal, I.B třída, odd. A

Vstup do zápasu patřil domácím. Nejprve Křivohlavý mířil těsně vedle hostivické branky. V 15. minutě pak Lehocký opět zamířil mimo tyče. Poté neuspěl ani Barborka, jehož střelu zneškodnil Frak. Hosté zahrozili až ve 30. minutě Damaškem, který ale na Ťažkého nevyzrál. Poté měli opět domácí navrch, ale střelecky se prosadit nedokázali.

Po změně stran jako první zahrozili opět domácí, Roztočil ale zamířil prudkou střelou těsně nad břevno. Poté výrazně ožili hosté a ve 49. minutě se dostali do vedení, když domácí obraně unikl dorostenec Johanovský, který přesnou střelou dostal Hostivice do vedení – 0:1. O pět minut později bylo pro domácí ještě hůře. Po pěkné akci Sallanaha hosté vedli již o dvě branky – 0:2. Žebrák měl poté velkou převahu a po střele Šintáka se vrátil zpět do zápasu – 1:2. Domácí si pak vytvořili několik velice dobrých šancí, Barborka, Kára ani Kebrle ovšem vyrovnat nedokázali a Žebrák si tak připsal v sobotu první jarní porážku.

Branky: Šinták – Johanovský, Sallanah. ŽK: 2:5. Rozhodčí: Dvořák Jar. Diváků: 100. Poločas: 0:0.
Spartak Žebrák: Ťažký – Lehocký, Jirovský, Roztočil, Pajer, Křivohlavý, Knop, Šinták, Kebrle, Nesnídal L., Barborka. Střídali: Procházka, Kára, Flachs. ⋌(sa)