Fotbalisté Králova Dvora předvedli na půdě Vyšehradu velice solidní výkon, desetiminutový kolaps z úvodu druhé půle je ale stál body.

Cábelíci byli celou první půli, ve které se hrál velmi kvalitní fotbal, viditelně lepším mužstvem. Z úvodní převahy vytěžili hosté gól v 10. minutě. Poté, co domácí obrana po rohu odvrátila míč k Frydrychovi, jej nejmenší hráč na hřišti poslal na Petra Dochtora, který odcentroval a na přední tyči hlavou usměrnil balon pod břevno Fulín – 0:1. I nadále byli Králodvorští lepším mužstvem. Několikrát se hosté dostávali do nebezpečného přečíslení, ale v tomto utkání je zklamala finální přihrávka. Naproti tomu domácí se za celý první poločas vůbec neprosadili a poprvé vystřelili až v 45. minutě, kdy ale Mojžíš zasahovat nemusel.

Úvod druhé půle se cábelíkům vůbec nepovedl. Nejprve mohl králodvorské vedení pojistit Srba, jehož sólo ale zneškodnil výtečně Víšek. Poté přišly černé chvíle králodvorské obrany. Klička ztratil na polovině hřiště míč, který domácí okamžitě poslali na nabíhajícího Kučeru, jenž využil nedůrazu obránce a křižnou přízemní střelou překonal Mojžíše – 1:1. To ale nebylo vše. V 53. minutě totiž Březina udělal z králodvorské obrany doslova trhací kalendář, když prokličkoval v šestnáctce kolem čtveřice hráčů a svou akci zakončil střelou k tyči – 2:1. Poté byla hra vyrovnaná, když se zrodilo naprosté minimum šancí. Domácí se již ke střele nedostali, naopak cábelíci byli několikrát kousek od vyrovnání. V 63. minutě se opřel z první do míče pěkně Grund. Jeho projektil ale mířil těsně vedle pravé tyče. S přibývajícím časem se hosté stále více snažili tlačit do útoku. Po několika nebezpečných závarech měl v 89. minutě vyrovnání na kopačce Podzemský, jehož střelu ale zastavila tyč. V nastavení pak hosté zariskovali a podpořit útočné snažení se vydal i brankář Mojžíš. Toho málem domácí využili, když postupovali dva na jediného králodvorského hráče před prázdnou brankou. Skóre se ale již nezměnilo.

Cábelíci tak i přes velice solidní výkon a fakt, že soupeři dovolili jen dvakrát vystřelit na branku, odjížděli domů poraženi.