VŠERADICE – DROZDOV 1:3

Branky: Augusta – Grund, Vodička Aleš, Štajner. Poločas: 0:2. Rozhodčí: Vlachopulos, Pos, Krbec. Diváků: 60.

Už od začátku zápasu dokázali hosté dostat domácí pod tlak a vytvořili si několik slibných šancí. Gól vstřelil Drozdov až z přímého kopu. „Byl jsem byl podražen jedním z obránců a Petr Grund vyslal střelu k levé tyči. Druhý gól přišel po čtvrthodině hry, kdy Petr Grund poslal dlouhý pas za obranu, kam jsem si zaběhl a střelou z pokutového území jsem nás poslal do vedení 2:0," řekl útočník hostů Alex Vodička, který dodal: „Byl to můj první gól na jaře, za který jsem moc rád a doufám, že se mi gólově bude dařit i dál."

Domácí měli v první půli pouze jednu větší šanci, ale Krafek Drozdovské skvělým zákrokem podržel. „V druhém poločase to už byl hodně otevřený fotbal na obě strany, domácí přidali na „otáčkách" a snížili na rozdíl branky. Poté mohli ještě několika dobrými šancemi skóre vyrovnat, ale v koncovce se jim nedařilo. V 88. minutě jsem byl vystřídán Štajnerem a ten v 90. minutě pečetil svým prvním gólem za A mužstvo výhru 3:1," popsal vítězné minuty Alex Vodička.

„Byl to z naší strany docela dobrý zápas, jsem rád, že jsme výkonem navázali na minulý zápas s Komárovem. Kluci nevypustili jediný souboj a snad i proto jsme zaslouženě vyhráli. Ale pokud se chceme udržet, musíme zbylé dva zápasy odehrát ještě lépe. Pak také záleží na výsledcích soupeřů. Pevně věřím, pokud dvakrát vyhrajeme, tak se udržíme," uvedl vedoucí vítězného týmu Michal Dlouhý.