HOŘOVICKO – ŠTĚCHOVICE 2:3 (1:1)

„Štěchovice mají hru založenou na standardních situacích a hře urostlého útočníka Batky, což se nám dařilo dlouho eliminovat," uvedl trenér domácích Pavel Aubrecht. Jeho svěřenci přežili tři rohové kopy a několik dlouhých autů, ale na akci z 35. minuty nestačili.

Také čtěte: Arakain v Hořovicích rozpálil krev fanouškům

Hostující Verner si přistrčil na velkém vápně míč rukou, což rozhodčí nepostřehl, dostal se přes Pelikána a skácel se k zemi. Pískala se penalta, kterou Košata bezpečně proměnil – 0:1. Hořovicko však nesložilo zbraně a dočkalo se odměny, když těsně před půlí pálil Hašek z úhlu těsně pod břevno – 1:1.

Hořovicko naběhlo na plac do druhé půle natěšené. Březina nestačil tečovat před brankářem Soukupem, na druhé straně kopal trestňák Švejda a míč proskákal po nerovném terénu přes Hercovy rukavice do sítě – 1:2. Nadějnou akci domácích pak zastavil ofsajdový praporek a Štěchovice dostaly možnost na druhé straně zahrávat další standardku, kterou vyslal Hřebeček na zadní tyč – 1:3. „Bohužel branky jsme obdrželi po teoreticky jednodušších situacích, které bychom měli zvládnout," smutnil domácí kouč.

Jeho tým se ale nadechl k náporu, rána Beža mířila těsně nad, další závar hosté ubránili, až přišel nádherný trestňák Haška a snížení na 2:3. Na srovnání ale už nezbylo moc času, radovali se hosté.

Nepřehlédněte: Jirny přišly kvůli dluhům o náskok na čele ČFL

„Body nemáme, ale přesto jsem kluky po utkání pochválil. Proti fyzicky disponovanému soupeři podali soustředěný výkon, plný aktivity, bojovnosti a nevynechali sebemenší příležitost k ohrožení branky soupeře. Do poslední minuty drželi konečný výsledek utkání otevřený," dodal trenér Pavel Aubrecht.