Na hosty dolehla i smůla, když zraněného kapitána Jana Bežó musel vystřídat Martin Nademlejnský. Právě on připravil přihrávku pro Milana Krůtu, který otevřel těsně po obrátce skóre.

Gólman hostů se pak vyznamenal i při penaltě Vašuta v 63. minutě. Kapituloval až při střele Fausta. Utkání dospělo do remízové koncovky. „I když jsme zápas prohráli až po penaltovém rozstřelu, taková ztráta bolí. I ten jeden bod je však dobrý, protože jsme favorita dlouho drželi v koncovkové křeči. A penalty? To je, byla a vždy bude loterie. V ní byli dnes domácí šťastnější," zhodnotil utkání trenér hostů Pavel Aubrecht.

Fotbal. Ilustrační snímek.
Králův Dvůr útočí na první místo

„Při Vašutově pokutovém kopu jsem se snažil předvídat, kam pošle míč. Rozhodl jsem se naštěstí správně. A pokud jde o to, že jsem kluky několikrát podržel? To je moje práce něco pochytat. Jaká je to jinak „radost" uhrát v normální hrací době plichtu a přesto odejít ze hřiště nakonec jako poražený? Je to obrovská škoda. Mohli jsme totiž dneska Litoměřicko za jeho výprodej potrestat tím, že bychom tady vyhráli," litoval ztráty nejlepší hráč utkání gólman Milan Herco.

Zpravodajství z utkání připravili Mojmír Strachota a Miroslav Jirásek.