HOŘOVICKO – ZÁPY 1:2 (0:0)

Duel o vedení v turnaji pak sehráli fotbalisté Hořovicka s třetiligovými Zápy. Modrobílí na hřišti neměli žádný ostych a k vidění byla velmi dobrá a vyrovnaná partie. „Soupeř je velice silný. To jsme samozřejmě předpokládali. V sestavě s několika bývalými ligovými hráči byla na Zápech vidět velká zkušenost,“ pohlížel na sestavu Zápů trenér Hořovicka Pavel Novotný.

Zápy se dostaly do první příležitosti, ale Bébrovi na brankové čáře pomohl Graf. Stejný hráč poté zaujal projektilem nad břevno zápské svatyně.

Zápy hrozily především z rohů, ale branku míjely. Velkou příležitost měly hned po obrátce, když zahrávaly penaltu. Brankář Bébr jí ale chytil, stejně jako dorážku i přes faul na něho. Na druhé straně se pak opřel do míče Borkovec a otevřel ranou do šibenice skóre. To už chytal v brance Hořovicka Hejcman, jenž vytáhl gólovou střelu na roh. Na dorážku Zoubka už byl ale krátký. Hořovicko mohlo jít do vedení, Bužíka však vychytal gólman stejně jako volej Macha. Udeřilo tak podruhé naproti zásluhou Petra Kovaříka.

„Naše mužstvo podalo velice slušný výkon. Jsem moc rád za náš herní výkon. Vytvořili jsme si dost šancí, což je pro tým důležité,“ hodnotil zápas Novotný. „Vyzdvihl bych výkony Mojdla a mladičkého Kubišty,“ hledal nejlepší hráče ve svém týmu Pavel Novotný.

Městský ples v Hořovicích.
OBRAZEM: Městský ples v Hořovicích se vydařil