Cembrit Beroun - Nový Jáchymov 1:3 (1:2)
V důležitém souboji týmů z čela tabulky zcela zaslouženě zvítězil Nový Jáchymov. Vyhrál drtivou většinu soubojů, měl i odražené míče. Cembrit byl po zranění Palusky a Vydry bez útoku. Utkání bylo vedeno ve sportovním duchu. Nejspokojenější byli hosté, kteří si výhrou pootevřeli dveře do okresního přeboru. Neméně spokojený byl i domácí pokladník, návštěva 330 diváků měla divizní parametry a hráči byli po celé utkání slušnou formou povzbuzováni. Oddechl si i kustod, neboť ani jeden míč neskončil v rozvodněné Berounce.


Úvod měl Cembrit nadějný, ve 4. min. získal míč v křídelním prostoru Větrovec, ale z 11 m překopl branku. V 8. min. centr Kroba zakončil v jasné pozici Krákora hlavičkou nad. Postupně Čechie přebírala na kluzkém terénu iniciativu. V 15. min. měl ideální příležitost Vlček, avšak překopl branku. Brzké odstoupení Palusky bylo pro domácí velkou ztrátou. V 26-min. zahrával Krob rohový kop, brankář Eliášek jej nedokázal odvrátit do bezpečí, nejlépe se v závaru orientoval Krákora a hlavou z bezprostřední blízkosti zařídil 0:1. V 33. min. mohlo být pro domácí ještě hůře, když Vlčkovi střelu brankář vyrazil před kopačky Vlčka a jeho dorážku ze 3 m z brankové čáry zázračně odvrátil Malý. V 37. min. udeřilo na druhé straně, dlouhý pas Hampla hosté tečovali do úniku Nápravníka, který přízemní střelou do opačného rohu branky vyrovnal. V 39. min. se mistrně uvolnil Frydrych, na centr přes šíři hřiště naběhl F. Bartoš a pěkným volejem z 10 m napnul síť - 1:2.


Po přestávce tempo hry přece jen opadlo, Jáchymov se příliš netlačil do útoku, spíše nechal hrát domácí do plných. V 60. min. po kombinaci s Vlčkem Frydrych z 14 m překopl branku. Nepřesnými přihrávkami se Závodí nedostalo do žádného tlaku. Deset minut před koncem přece jen Cembrit vsadil na útočnou kartu, výsledek byl nulový, naopak několik utěšených akcí soupeře zavánělo gólem. Nejdříve parádní volej Vondráčka skončil nepatrně vedle a pěkná střela Oddesha nad byla varováním. V 89. min. předvedl exhibiční akci Frydrych a Žaludovi stačilo jen nastavit nohu před brankovou čarou - 1:3.


Nejlepší hráči Cembritu: Nápravník, Malý. Nejlepší hráči Nového Jáchymova: Frydrych, Krob, Vlček.

Vysoký Újezd - Hudlice 4:0 (2:0)
Největší překvapení kola, rozhodlo proměňování šancí, zejména chytrá hra Ondřeje Kaila.


Již v 10. min. obdržel Kail dlouhý pas do křídla, brankář Sklenář vyběhl až k hranici šestnáctka a střelec jej přehodil. Poté mohly Hudlice zápas obrátit, když Patera trefil hráče na brankové čáře a Forejta vychytal brankář Sloup. Před přestávkou postupoval Kail sám na brankáře, tzv.si ho položil na trávník a lehce přehodil na 2:0.
Po obrátce několikrát domácí obranu pozlobil Štulík, ale neuspěl střelecky. Tým podržel brankář Vít Sklenář, když zabránil třem brankovým šancím Svárovského. Postupně hosté hru otevřeli a doplatili na to. Přitížilo jim i vyloučení Mejsnara v 75. min. pro druhé napomenutí. V 87. min. trestal lehkovážnost v zadních řadách Severin. Po další minutě završil střelecký účet i hatrick Kail, po přihrávce Severina na něho zívala prázdná branka.


Nejlepší hráči Vys. Újezda: Kail, Barták, K. Hnátek, Sloup. Nejlepší hráči Hudlic: Forejt, V. Sklenář

Fotky z Cembritu poskytl Deníku Karel Bartoš starší.