Brozany vlétly do zápasu hodně aktivně, ale několik jejich obrovských šancí zlikvidoval fantastickými zákroky gólman Krček. Velkou šanci měli domácí ve 37. minutě, kdy Krček vytěsnil mimo na roh Bubeníčkovu střelu z levé strany směřující k bližší tyči. 


Ještě blíže byli domácí k otevření skóre ve druhé nastavené minutě první půle. Krček nejprve vyškrábl Slaničkovu hlavičku a o pár vteřin později Chukwumovu dorážku z těsné blízkosti.


Po hodině hry začaly padat i branky. Brozanští si během krátké chvíle vypracovali dvougólový náskok, o který stejně rychle přišli. Nejprve našel Šollar ve vápně Chukwumu, jehož střela doskákala se štěstím za brankovou čáru. Za chvíli se Slaničkův přímý kop z levé strany zastavil až v síti domácí branky.

Další KO ve své kariéře přidal v sobotu.
ON-LINE: Ptejte se bojovníka Jakuba Stelšovského


Dvacet minut před koncem ale konečně udeřili hosté. Na Břížďalovu přihrávku si naběhl Kraus a nádhernou střelou do šibenice snížil. „Důležité bylo, že jsme to nezabalili, povedla se nám krásná akce při gólu na 2:1 a to nás nastartovalo k obratu,“ předjímá věci příští úspěšný kanonýr hostů Martin Kraus.


V 75. minutě rozehrál Balšánek roh, míč se po několika odrazech zatoulal ke Krausovi, jehož zpětný centr zapadl ke vzdálenější tyči. 

Ilustrační foto
Se stavbou obchvatu Berouna chce kraj začít už na jaře


Sedm minut před koncem otočili hosté vedení na svou stranu. Na centr si naběhl Matas a hlavou nedal brankáři Dankovi šanci. V závěru ještě zahrozili ve druhé minutě nastaveného času domácí, ale Krček nebezpečný Šollarův centr vyboxoval mimo trestňák a Cábelíci pak udrželi vedení do závěrečného hvizdu. „Cením si toho, že jsme utkání nezabalili a hráli až do konce. Všichni hráči utkání odpracovali a ukázali velký charakter, za to před svým týmem smekám,“ řekl trenér Králova Dvora Jiří Sabou.