Utkání nabídlo celou řadu brankových příležitostí, a kdyby zápas skončil hokejovým výsledkem, tak by se nikdo z diváků nedivil.

I. B třída: Rožmitál – Loděnice 2:3 (1:2)


Branky: 17. Pecha, 62. Holan – 14. Šolc, 17. Herejt T., 77. Novák A. Rozhodčí: Šefara, Bohatý, Sixta. ŽK: 1:0. Diváků: 100. AFK Loděnice: Miška, Paleček, Kovač, Petráček, Majer, F. Pospíšil (72. Vyskočil), O. Mráz, Prokop, Šolc, T. Herejt, A. Novák (85. Šmíd). Trenér: L. Herejt.

U prvních dvou gólů hostů byl Tomáš Herejt. Nejprve střílel volejem, brankář Leiterman vyrazil, ale dobíhající Šolc byl na místě. Poté obelstil gólmana sám, ale to samé se stalo i na druhé straně. „Herejt elegantně špičkou prodloužil míč lobem přes daleko vyběhnutého Leitermanna a míč skončil v opuštěné brance. Naší výbornou pasáž ale ukončila hrubka brankáře Mišky v rozehrávce před šestnáctkou, když našel přesně domácího Pechu, který s nabídkou nepohrdl a z třiceti metrů poslal míč do prázdné branky,“ popsal gólová dějství vedoucí týmu Loděnice Jiří Gall.

Soupeři se rozešli nerozhodně 1:1.
Steinerovi se líbily osecké sítě


Hostující gólman se však za chybu vyplatil v zápase hned několikrát, když pokryl šance domácích, až nestačil ve druhé půli na tečovanou střelou Holana. O výhře rozhodli hosté necelých dvacet minut před koncem. „Majer zatáhl míč od poloviny hřiště až k brankové čáře, našel na bližší tyči nabíhajícího Nováka, který umístil míč pod břevno,“ radoval se z vítězného gólu Jiří Gall.