Obrovské překvapení v posledním kole se událo ve Zdicích, kde Všeradice ztratily výhru v samém závěru. Kvůli tomu přezimuje na čele dvojice Nový Jáchymov – Cembrit Beroun. Nejvíce diváků přišlo na duel Zdejciny se Svatou.

Zdejcina – Svatá 3:2 (2:1)

Zdejcina vstřelila pět branek a málem to nestačilo. Svatá v závěru sezony ještě více prohloubila svoji velkou bolest – proměňování vyložených brankových příležitostí.

Navíc těžkému terénu se lépe přizpůsobili domácí a k důležité výhře je podporovala tradičně špičková návštěva – 105 přítomných. Již v 2. minutě se měnilo skóre, neboť hrubou chybu obrany potrestal Helebrant, když pohodlně zavěsil – 1:0. V 12. minutě po rohovém kopu Karel Bína předpisovou hlavičkou napnul vlastní síť – 1:1.

Hned v 19. minutě vznikl před hostující brankou velký závar, míč poletoval dva metry před brankovou čarou, až jej Mikó dopravil na správné místo – 2:1.
Svatá neprokázala dostatek klidu na proměnění dalších několika příležitostí. V druhém dějství se hosté nadechli k velkému náporu, Vít Pelc ani Bartoníček v malém vápně neuspěli. V 67. minutě přišel trest v podobě úniku Vodičky, který zkušeně podél brankáře zvýšil na 3:1.

Hosté stále více do soupeře bušili a v 71. minutě dostali další dáreček, neboť Bárovi špatně sedl odkop a stočil se do vlastní svatyně – 3:2. Více jim již Zdejcina nedarovala, jen v 90. minutě si Helebrant neodpustil nevhodné komentování vůči rozhodčímu a byl jako první ve sprchách.

Hodně platným hráčem pro Zdejcinu na těžkém terénu byl Milan Chovančík, u soupeře se s ním srovnali jen otec se synem – Pavel Falc a Michael Falc.