Může za porážku i fakt, že Berouňané šli do utkání z plné přípravy? „Únava byla možná trochu znát, ale nemyslím si, že nějak zásadně. Co se týče tréninků, tak už se spíše věnujeme práci s balónem, přece jenom už se nám blíží první mistrák,“ myslí si střelec jediného gólu domácích Petr Pipiška.

Zápas se hrál na berounské Máchovně za mrazivého počasí. Pro fotbalisty ne moc příjemného. „Ze začátku je to vždycky nepříjemné, než se do toho člověk dostane a pořádně se zahřeje,“ tvrdí Pipiška.

Ilustrační snímek - fotbal.
Zvolte s námi fotbalistu roku

Jeho spoluhráčům ale přece jen chvíli trvalo, než se s podmínkami srovnali. „Abych řekl pravdu, tak si myslím, že z naší strany to nebyl úplně ideální výkon a hra, kterou bychom v soutěži chtěli předvádět. Asi je to ale tím, že nám chybělo i pár hráčů ze základní sestavy,“ podotkl středopolař berounského celku.

Do vedení šla Hřebeč, ale pak udeřil právě on. „Branku jsem vstřelil chvíli potom, co jsme dostali gól na 0:1. Dostal jsem míč z pravé strany a za vápnem jsem vystřelil ke vzdálenější tyči,“ popsal Pipiška gólový okamžik.

Hřebeč sice přidala ještě druhý gól, ale svěřenci trenéra Petra Podzemského se postupně rozehráli. „Šance jsme měli, a to je důležité,“ myslí si Petr Pipiška, který dodal: „Jen doufejme, že si ty góly necháváme do mistráků!“

Generálku na krajský přebor sehraje ČLU Beroun v sobotu od 15 hodin s Vejprnicemi.

Králodvorský středopolař (v červeném) odpoví na dotazy čtenářů Berounského deníku.
Zeptejte se fotbalisty Králova Dvora Jakuba Balšánka!