Hořovicko - Králův Dvůr 1:1 (0:1)
Na berounské umělce viděli diváci dva góly. Cábelíci byli favoritem. „Budeme zkoušet i hráče z dorostu,“ hlásil předem trenér Králova Dvora Tomáš Šilhavý. Králův Dvůr potvrzoval své postavení v tabulce třetí ligy a měl více ze hry. Hořovicko se soustředilo na defenzivní činnost, což avizoval kouč Petr Himl před začátkem zimní přípravy.

Do vedení se dostal Králův Dvůr v prvním poločase, když využil chybu hořovické obrany po autovém vhazování. O branku se postaral Beňo. Ve druhém poločase chtělo Hořovicko vyrovnat a vytvořilo si několik příležitostí. To se také podařilo zásluhou Mareše, který zužitkoval přihrávku Bašíka. Zápas skončil nerozhodně 1:1.

Domažlice – Králův Dvůr 2:3 (1:1)
Zajímavostí utkání na umělce plzeňské Doubravky bylo zařazení Boučka na pozici stopera. V sestavě a lavičce Králova Dvora se jeho příznivci mohli seznamovat s novými jmény, na hřišti se objevili mimo jiné Debellis, Blažek nebo Kovařík.

Antonín Barák se raduje z první branky v dresu Lecce.
Parádní Barákův debut. Na první gól v novém týmu nepotřeboval ani dvacet minut

Domažlice znají Cábelíci velmi dobře z jejich působení ve třetí lize. „Cílem pro utkání bude hlavně vidět ve hře mladé hráče i zažití herního stylu, s nímž by se mužstvo z chodské metropole na jaře chtělo prezentovat,“ hlásila Jiskra v předzápasovém prohlášení. Do kabin se poprvé šlo za nerozhodného stavu 1:1, když za Cábelíky skóroval Zelenka. Hrál se vyrovnaný zápas. Ve druhé půli přidali další dvě branky Cábelíků Kraus a Hell, kteří zajistili těsnou výhru 3:2.

„Byl to hodně soubojový zápas v docela vysokém tempu, nikdo asi nebyl výrazně lepší. Na obou stranách bylo několik tutovek. Za stavu 3:1 jsme několikrát mohli náskok zvýšit, místo toho jsme dostali na 3:2, ale naštěstí už jsme to dohráli v klidu,“ zhodnotil utkání králodvorský středopolař David Beňo.

Meteor Praha – Hořovicko 2:2
Další remízový zápas v přípravě odehrálo Hořovicko na hřišti pražského Meteoru. Do Prahy se vydali hořovičtí hráči ve velmi mladé sestavě, když nejstarším byl Ondřej Bělohlávek. I přesto drželi hráči Hořovicka se soupeřem krok a domů si odvezli cennou remízu. O branky Hořovicka se postarali Šíma a Mach, jenž proměnil pokutový kop.

Právě Meteor Praha bude dalším soupeřem Králova Dvora v přípravě. Zápas se hraje v sobotu od čtvrt na jedenáct. Hořovicko si zahraje v sobotu na Spartaku Příbram, kde je na programu tradiční turnaj čtyř celků. Kromě domácího celku a Hořovicka si to o pohár starosty Příbrami rozdají ještě Tatran Sedlčany a divizní dorost FC Rokycany. Program na Spartaku začíná v deset hodin, finále se hraje od šestnácti hodin.

Fotbalisté Kroměříže (ve žlutém). Ilustrační foto
Zbytečná divočina. Trenéra Kroměříže Červenku napadl kouč Skalice Kostelník