Právě jejich duel v nedalekých Letech slibuje zajímavou podívanou. Podruhé se na hřiště těší i Roman Lukeš, který delší dobu scházel pro zranění. „Nervozita byla určitě, nevím jak u kluků, ale já po roce a půl už jsem se těšil na první píšťalku,“ přiznal se útočník Hýskova. 


Jeho tým proti Dobříči exceloval. „Prvních pár minut jsme se motali po hřišti a než jsme se stačili seřadit do svých pozic, tak toho využili. Rychle otočili balón na druhou stranu a tam stál zapomenutý útočník, který neměl problém dát gól. Možná to bylo tím, že jsme toho moc nenahráli v plné sestavě, ale první gól nás probudil a rozjel se kolotoč,“ usmívá se Lukeš.

Ilustrační foto.
Berounský toxi tým obvinil tři dealery drog
Představujeme plavce berounské Lokomotivy Lukáše Uxu a Tadeáše Nelibu.
Tomáš Ludvík má titul, neztratili se ani ostatní plavci Lokomotivy


Hýskov skóre lehce otočil a v kabině už byla dobrá nálada tak jako v jarní části sezony. „V kabině o půli už byla uvolněná nálada. Řekli jsme si, co se stalo v první půli, na co si dát pozor a naopak v čem přidat,“ přibližuje atmosféru Roman Lukeš, který v družstvu nastupuje se svým bratrem Davidem a také s novicem Michalem Novákem.


Kanonýr přišel z Berouna a hned zatížil konto soupeře hattrickem. „Michal je super parťák do útoku, určitě je velká posila. Další zápas máme Lety, hodláme se tam ukázat a jedeme pro nějaké body,“ tvrdí odhodlaně blonďatý démon v hýskovských službách. 
Jestli se Hýskovu povede překonat exligového Radka Sňozíka v brance Let se můžete přesvědčit sami v sobotu odpoledne.