Hned jedenáct hráčů získalo v premiérovém kole jedenáct bodů. O vítězi rozhodovala Supertrefa, kterou přesně netrefil nikdo. Nejblíže se přiblížili dva hráči, kteří napsali 32 gólů.

Mezi nimi tedy rozhodlo další kritérium, kterým je nižší startovní číslo. Přitom měl smůlu hořovický Rudolf Kučera, který musel dát přednost chyňavské Adéle Strnadové. Úspěšná tipařka se může těšit na fotoknihu od Pavla Palusky.

Jak se můžete zapojit do soutěže? Tady jsou pravidla:

První kupon
Na stranách Berounského deníku již vyšel, nyní vychází v tištěném vydání kupon pro druhé kolo, na němž se tipují zápasy, které se budou hrát o víkendu 28. a 29. března. Celá jarní soutěž bude mít jako obvykle třináct tipovacích kol a pro oživení přinášíme pravidla hodnocení.

Pravidla
Ta jsou stejná jako v předchozích soutěžních ročnících. V každém kole se tipuje deset vybraných zápasů, přičemž tipující může u každého zaškrtnout pouze jeden tip (nelze volit dvojtipy).
Za správnou odpověď získá soutěžící dva plusové body, za špatnou jeden bod mínusový. Pokud není utkání odehráno nebo je ukončeno z jakéhokoli důvodu předčasně, není následně v soutěži vůbec hodnoceno. Maximální možný počet bodů v jednom kole je tedy dvacet.
Zaškrtnutím sloupce 1 tipujete vítězství domácího mužstva na prvním místě dané dvojice, zaškrtnutím 0 tipujete nerozhodný výsledek a zaškrtnutím 2 tipujete vítězství druhého mužstva v dané zápasové dvojici.

Jak na to? Můžete začít kdykoli!
A jak se do soutěže přihlásit? Není to vůbec nic složitého. Vystřihnete z novin originální hrací kupon, na kterém zaškrtáte své tipy, vepíšete Supertrefu (odhad na celkový počet branek v deseti zápasech), následně vyplníte povinné prvky, jako je vaše jméno a příjmení, telefonní číslo, e-mail, plnou adresu a čtyřmístný kód, pokud chcete tipovat po internetu.
Kupon pak odevzdáte buď osobně v redakci Berounského deníku nebo na sběrných místech Berounského deníku (viz kupon). Samozřejmě lze kupony zasílat prostřednictvím pošty, ale ty musejí být do redakce doručeny poštou nejpozději v pondělí a navíc nejpozději s pátečním razítkem odeslání.
Kupony do sběrných míst musí být vhozeny nejpozději do pátku do 14:30 hodin. Později došlé nebo vhozené kupony nebudou do soutěže počítány.
Úvodní tip
Při svém prvním tipu vepíšete na kupon místo svého registračního čísla písmeno N (jako nový) a je jedno, zda začínáte hrát v kole prvním či některém z dalších dějství.
Do soutěže se můžete zapojit v každém kole, je to jen na vás. Zahájit ji můžete také podle svého uvážení, třeba když se vám bude líbit cena za jednotlivé kolo. Ale byla by škoda nevyužít všech 13 kol, protože hlavní ceny lákají.
Po zadání vašich tipů do systému vám počítač automaticky vygeneruje číslo, pod kterým budete celou jarní soutěž hrát. Toto číslo najdete vždy ve středečním vydání Berounského deníku.

Výsledky
Každou středu počínaje tímto datem budou vycházet výsledky po právě odehraném kole. Od následujícího kola již budete toto své identifikační číslo používat na svých tipovacích kuponech. Hráči budou seřazení ve výsledcích dle celkového pořadí.

Zajímavé ceny
A o co se bude hrát? Opět jsou připraveny ceny pro vítěze každého dílčího kola. Vítězem kola se stává ten, kdo nasbírá nejvíce bodů v tipovaných deseti zápasech.
Pokud se sejde více hráčů s nejvyšším počtem nahraných bodů, rozhoduje o vítězi Supertrefa, to znamená přesnější odhad na počet vstřelených branek v tipovaných deseti zápasech daného kola.
Pokud ani toto kritérium nerozhodne, vyhrává hráč s nižším startovním číslem.

Celkový vítěz
Samozřejmě jsou připraveny i ceny pro nejlepší hráče celkového pořadí, jedenáct nejúspěšnějších pozveme na slavnostní vyhlášení Tip ligy čtenářů Berounského deníku.

Redakce přeje všem hráčům hodně zdaru při tipování zápasů vašich oblíbených týmu nastupujících v našem regionu!