„B mužstvu se podařilo vyhrát až v sedmém zápase, situace byla opravdu špatná, ale dalo se čekat, že jednou ten zápas přijde,“ myslí si trenér rezervy Adam Novák.


S mužstvem jeli pomoci i hráči áčka, kteří se také prosadili gólově. „Do Dalekých Dušníků jsme jeli konečně posíleni Dochtorem, který se uzdravil, a šli s námi Břížďala a Bouček. Očekávali jsme tak, že by jsme mohli nějaký bodík dovézt,“ uvedl Novák.


Jeho slova se potvrdily už ve čtvrté minutě, kdy otevřel skóre Petr Svoboda. „Od začátku utkání bylo znát, že uvedení tři hráči zvednou naší hru a když jsme v 35. minutě vedli již 4:0, říkal jsem si, že už to snad udržíme. Mužstvo přistoupilo k zápasu opravdu nabuzeně a předvádělo to, na co jsme byli zvyklí v okresním přeboru. A jasně si šlo za svým cílem, to je naplno bodovat,“ chválil nasazení týmu Adam Novák.

Ilustrační foto
Hausner: Tak vyrovnanou přestřelku nepamatuji


Tři první body mohou být pro Králův Dvůr B povzbuzením do zbytku podzimu. „Výhra 7:3 pro béčko byla opravdu velká vzpruha. Do konce sezony nás čeká ještě pět zápasů, ale jak jsme mohli poznat, všichni v I. B třídě jsou silnými soupeři. Budeme rádi, když uděláme body tak, abychom se dostali z posledního místa. Naším cílem je se dostat ze sestupového pásma a hlavně zpestřit hru,“ řekl Novák, jenž dodal: „Musím pochválit celé mužstvo za zápas v Dušníkách. Teď se musíme připravit na pro nás důležitý zápas doma s Rožmitálem, který má jen o tři body více než my.“