„Divácká kulisa byla super, podle mě si to užily oba týmy. Chtěl bych tímto poděkovat našim fanouškům, že přijeli. Byli výborní," vzkazuje králodvorský Jiří Ježdík, který po půlhodině otevřel skóre: „První gól jsem si narazil s Martinem Krausem před vápnem. Trošku to skákalo, tak jsem si řekl, že to zkusím a naštěstí to tam spadlo."

Do Ježdíkova gólu bylo aktivnější Hořovicko, ale dvě šance nedalo. Navíc po nástupu do druhého dějství zvýšil z trestného kopu Jakub Balšánek a po chvíli přidal svůj druhý gól v zápase Ježdík. „Při druhém gólu to na pravé straně dobře kluci vykombinovali. Karel Soldát nacentroval do vápna, tam jsem se dostal před obránce a z první zakončil," popsal svůj úspěšný zásah. Domácí mohl dostat do hry Vojtěch Zítek, ale svůj nájezd neproměnil.

Králův Dvůr pak kontroloval hru, vytvořil si i pár dalších příležitostí a těsně před koncem uzavřel skóre na 0:4 Nazar Mocyk. „Hořovicko jsme porazili vysoko, ale tak veselé to v prvním poločase nebylo. Musel nám to trenér o poločase trošku vysvětlit, že tak hrát nejde, druhá půlka už byla podle našich představ," řekl Jiří Ježdík, jenž se ve středu postaví na králodvorském hřišti proti nebezpečným Pražanům: „Vltavín je těžký soupeř, ale my hrajeme doma a budeme chtít potvrdit venkovní výhru a připsat si tři body."