Hořovicko je zařazeno do skupiny B společně s celky SK Kazín-Dolní Mokropsy, FK Neratovice-Byškovice, SK Benešov a SK Český Brod. Ve skupině A předvedou své umění SK Vyžlovka, SK Union Čelákovice, Dolnobousovský SK, FK Čáslav a domácí FK Bohemia Poděbrady.

Krajské finále přípravek U9 se hraje již šestou sezonu jiným systémem, než se praktikují v jednotlivých okresech. „Dovolím si připomenout zásadní odlišnosti proti soutěžím hraným v rámci jednotlivým OFS. Krajské finále se hraje se dvěma týmy současně. Týmy si v poločase mění hřiště. Výsledek je dán prostým součtem vstřelených a obdržených branek," uvedl profesionální trenér mládeže SKFS Milan Kormaník.

Závod světového poháru GrandPrix Beroun ve skateboardingu pořádá Tomáš Vintr.
Beroun opět přivítá skateboardovou elitu

Rozhodujícím kritériem je počet vstřelených branek, nikoliv počet získaných bodů. „Jedná se tak o jednoznačnou podporu ofenzivního pojetí. Komise mládeže FAČR pak logicky podmiňuje svůj finanční příspěvek na krajská finále přípravek právě těmito kritérii. Chceme vychovávat kreativní a ofenzivní hráče, nikoliv defenzivní uražeče," podotkl Kormaník.


„Je dobré zaslat tuto informaci včas, aby trenéři informovali rodiče účastníků finále," dodal Milan Kormaník. Finálový turnaj začíná v půl deváté, krajský přeborník by měl být znám kolem 16. hodiny.

Jiří Krbeček (vpravo) a Ondrej Duda při návštěvě obchodního centra v Tabuku, kde je vytvořena plocha s přírodním ledem. „Vidět Araba na bruslích, to je opravdu velký zážitek,“ říká Jiří Krbeček
Krbeček: Kluci byli doslova vyždímaní