Velké poděkování patří klubu SK Hořovice, který poskytl výborné zázemí pro toto vyhlášení pod otevřeným nebem.

Ze třinácti soutěžících, kteří skončili po posledním kole Tipligy v extralize se na slavnostní vyhlášení dostavilo pouze osm zástupců.

Soutěžící, kteří se nedostavili na slavnostní vyhlášení vítězů se mohou pro svou cenu zastavit v redakci Berounského deníku (nám. Marie Poštové, Beroun) kterýkoliv všední den mezi devátou a šestnáctnou hodinou. Pokud se v tomto čase nemůžete dostavit, můžete si na tel. 311 624 931 domluvit předání i v jiný čas.

Vzhledem k tomu, že řada soutěžících měla na svém kontě shodný počet bodů, musela tradičně rozhodnout vědomostní soutěž, ve které soutěží museli odpovídat nejen na otázky z fotbalu, ale i z hokeje, atletiky a dalších sportů.

Specialitou letošní soutěže byly otázky zaměřeny na fotbalových okresní přebor.

Ve vědomostní soutěží se nejlépe dařilo Martinovi Červenkovi z Loděnice, který tuto soutěž vyhrál.

Poté, co bylo rozhodnuto o celkovém pořadí, následovala vložená soutěž fotbalových dovedností. V ní se přítomní utkali ve čtyřech rozdílných disciplinách.

Nejprve se soutěžilo v počtu nožiček. V této disciplině se vedlo nejlépe Radkovi Lapáčkovi z Křešína, který jich zvládl 41. Poté následovaly střelecké discipiliny. Nejprve se museli soutěžící pokusit, aby se míč zastavil ve vymezeném území, poté trefovali malou branku a nakonec byla na programu soutěž v sestřelování kuželů.

Celkově se nejlépe dařilo v soutěži fotbalových dovedností Radku Lapáčkovi z Křešína, který obdržel zajímavou cenu.

Poté následovala bohatá hostina různých grilovaných pochutin pro všechny přítomné.

Závěr celého večera obstaralo předání cen všem přítomným tipujícím.

Tipliga – konečné pořadí extraligy

1. Achiles Vlachopulos Beroun 114

2. Radek Lapáček Křešín 111
3. Odřich Průša Hudlice 105