Ten se představil v přípravě i o víkendu ve Vejprnicích, kde Příbram soupeřila s druholigovým Sokolovem. V jeho dresu se ukázal další odchovanec hořovické kopané Michal Hlavatý, který nastoupil v prvním poločase v záloze Baníku, Tregler se pohyboval tradičně ve středu příbramské obrany.

Hráči obou týmu se museli vypořádat s velkým mrazem, který však na úrovni utkání nic neubral. „Podmínky nebyly jednoduché a jsem rád, že se nikomu nic nestalo. Jinak se jednalo o velmi zajímavé a svižné utkání. Z naší strany bylo k vidění spousta hezkých akcí,“ konstatoval trenér Josef Csaplár.

Úvod utkání ale jeho svěřencům příliš nevyšel, když ve 26. minutě je zmrazil vedoucí brankou Hlavatý, fotbalista, který právě v Příbrami prošel mládežnickými kategoriemi a byl členem úspěšné generace dorostenců, kteří se probojovali do čtvrtfinále Youth League. „Samozřejmě jsme se nevyvarovali určitých problémů,“ narážel na inkasovanou branku Csaplár.

Patrik Brandner je v Hradci na testech z ligové Dukly. V duelu s Vlašimí se blýskl gólem.
Při prvním testu dal gól. Hradec patří do ligy, burcuje Patrik Brandner

Příbram dokázala ještě před přestávkou srovnat stav. Ve 36. minutě překonal Dvořáka, který střežil sokolovské tyče v prvním poločase, Ibrahim Keita.

Do druhé půle nastoupila Příbram pouze s jednou změnou, naproti tomu Vítězslav Hejret prostřídal hned sedm hráčů. Góly však padaly pouze do sokolovské sítě, skóre se uzavřelo na konečných 4:1, když si nejprve Baník dal vlastní gól. Poté skóroval Keita, kterému na zlatém podnose připravil v 74. minutě třetí branku Antwi. Následně Květ orazítkoval jen břevno, ale chuť si spravil v samotném závěru, když vybídl ke skórování opět Keitu.

„V pondělí máme dva tréninky, v úterý nás čeká další utkání proti Dukle Praha a ve středu trénujeme opět dvoufázově,“ řekl po utkání k programu trenér Csaplár. Jeho svěřenec Jaroslav Tregler bude v Příbrami působit i nadále, když prodloužil smlouvu do léta roku 2022.

Fotbalisté Brna, Mladé Boleslavi a Táborska vyměnili alespoň na pár dní českou zimu za příjemné podmínky na Maltě.
Fotbalisté na Maltě žadoní: Dostaneme nějaké volno?