Domácí hráči navíc úspěšně navázali na předchozí vítězná utkání a potvrdili svoji formu z posledních týdnu. V první půli měli domácí herní převahu, ale vytěžili z několika vyložených gólových šancí jen jednu vstřelenou branku.


O tu se postaral ve 20. minutě Kučera. Po levé straně se prosmýkl Dostálek, přihrál Kučerovi a ten z voleje propálil Vávru. Do druhého poločasu naskočili hosté s cílem vyrovnat a nebyli daleko. Tři loženky ale hrotoví hráči Králova Dvora spálili.

Volejbalistky Spartaku Hořovice (v tmavším) v dvojutkání krajského přeboru II. třídy dokázaly s týmem Vavřinec Kladno zvítězit v obou zápasech - 3:0 a 3:1.
Volejbalistky Hořovic pokořily Kladno

Gólově úspěšný nebyl ani domácí Kopecký, který pár minut před koncem netrefil prázdnou bránu, Chrudim vyhrála těsně 1:0 a připsala si už pátou výhru v řadě. Králův Dvůr opustil medailové pozice. Hořovicko přežilo v Zápech několik šancí v úvodu. „Prohrávali jsme jen o gól, domácí byli nervózní. Proto mě mrzí druhý gól v úvodu druhého poločasu," řekl nový trenér Hořovicka Pavel Novotný.

Areál hořovické nemocnice se rozroste o nové křídlo s deseti ambulancemi, povede od vrátnice směrem k transfuzní stanici.
Nemocnice rozšíří ambulance i operační sály

Hosté se z gólu otřepali, tlačili se dopředu, ale na branku nedosáhli. Zápy využily obě další šance a vyhrály 4:0.


Autoři: Daniel Vodák, Jan Bežó