Až do závěrečné minuty si museli počkat na vítězný gól příznivci Trubína. Ten byl proti Karlštejnu mírným favoritem. „V zápase jsme se museli obejít bez několika hráčů základu i bez obou gólmanů. Přesto jsme v první půli překvapili Trubín aktivní hrou a dostali se dokonce do vedení. Domácí pak trefili tyč,“ popsal průběh prvního poločasu karlštejnský Michal Šaman.

Jižní obchvat uleví dopravě v Berouně i v Králově Dvoře.
V Králově Dvoře má zjara začít stavba obchvatu


Právě on se směle postavil do branky Karlštejna a kvitoval vedoucí branku Lukáše Semeckého těsně před přestávkou. Ve druhé půli se ale dostal Trubín více do hry, o vyrovnání se postaral Patrik Brodan, navíc hosté přišli o vyloučeného Romana Zbudila po druhé žluté kartě. „Druhou půli hrál Trubín na „svoji“ branku a brzy srovnal. Nás pak oslabilo poněkud přísné vyloučení Zbudila. Přesto jsme i v oslabení drželi se soupeřem krok. V poslední desetiminutovce zazvonila tyč na obou stranách. Když už to vypadalo na remízu, trefil se v devadesáté minutě po rohu Štěpán Vlček. Pro nás je to krutý výsledek, bod jsme si za bojovný výkon zasloužili,“ smutnil Michal Šaman po těsné prohře Karlštejna v Trubíně 1:2.

Program na svatomartinský víkend (úřední začátek ve 14 hodin): Tetín – Zdice (so Krupa, Sekerka, Juppa), Karlštejn – ČLU Beroun B (so Krbec, Červenka, Chvátal), Neumětely – Trubín (so Pánek, Kros, Franc), Chyňava – Stašov (so Bidšovský, Knotek, Špivák), Nový Jáchymov – Osek (ne UMT Máchovna Knotek, Krbec, Červenka), Broumy – Tlustice (ne Šnajdr, Plecitý, Franc), Hořovicko B – Drozdov (ne Mázdra, Pecka, Pos).

Dřívější areál Hobexu, kdy ještě fungoval jako ubytovna
V regionu chátrají vily, domy i zámky, mnohé z nich si vyhlédli bezdomovci