„Máme mladší přípravku (školička), do soutěže bude přihlášena až od září, tu trénují Stanislav Šebek mladší a Kristýna Lapáčková. Starší přípravku A vedou Miloš Šebek, Michal Vitner a Jan Šejnoha, béčko já s Radkem Hüttnerem. Mladší žáky trénují Miloš Šebek, Michal Vitner a Jan Šejnoha,“ vypočítává zabezpečení mládežnických týmů Lucie Boxanová.

Všeradické celky se kromě mistrovských zápasů představily na několika turnajích. „Na přelomu března a dubna jsme se zúčastnili mezinárodního turnaje Golden City Cup v Praze, kde jsme sehráli čtyři zápasy s týmy z Německa, Rakouska a Itálie. Turnaj byl pro kategorii U13, a i když polovina našeho týmu byla o dva roky mladší, tak jsme se vetšinou s o hlavu většími soupeři poprali o výsledek. Celkové sedmé místo, což bylo nejlepší z českých týmů na turnaji, musíme hodnotit velmi kladně,“ uvedl Michal Vitner.

Jak často se zabývají ve Všeradicích tréninky? "Trénujeme dvakrát týdně, jednou týdně hrajeme mistrák, občas přáteláky nebo turnaje," řekla Lucie Boxanová.

Ilustrační foto.
V krajském poháru už jde do tuhého, ve hře je semifinále

Michal Vitner odpovídal na další dotazy Deníku:

Kolik se už vám letos podařilo uspořádat turnajů pro mládež?
Letos jsem uspořádal šest halových turnajů, a to čtyři v Černošicích a dva v Hořovicích.

Se Všeradicemi jste se objevili i v televizi, při jakém to bylo turnaji a jaký to byl pro děti zážitek?
Na přelomu března a dubna jsme se účastnili mezinárodního turnaje Golden City Cup v Praze, kde jsme sehráli čtyři zápasy s týmy z Německa, Rakouska a Itálie. Turnaj byl pro kategorii U13 a i když polovina našeho týmu byla o dva roky mladší, tak jsme se většinou s o hlavu většími soupeři poprali o výsledek a celkové sedmé místo, nejlepší z českých týmů na turnaji, musíme hodnotit velmi kladně.

Tradičně pořádáte Zámecký turnaj, jak hodnotíte jeho kvalitu letos, i když počasí nebylo příznivé?
Letos jsem také uspořádal již pátý ročník Zámeckého turnaje ve Všeradicích letos pro kategorie U 13, U 11, U 9, a U7. Během chladného víkendu se představilo třicet týmů, tedy více jak 300 dětí. Turnaj byl velmi kvalitně obsazen, a to ve všech kategoriích, tradičně nechyběla ani SK Slavia Praha a Bohemians 1905.

Rozjely se turnaje přípravek na okrese, jaký je cíl Všeradic?
Cíl Všeradic v jarní části je zapojit všechny malé fotbalisty do hry a proto máme dvě starší přípravky, aby byli všichni v zápasovém rytmu.

Čeká vás letos nějaký hodně zajímavý turnaj?
Na jaře pořádám ještě dva turnaje ve Všeradicích a to 8. 5. pro ročník 2011, turnaj je již obsazen a to 14 týmy nejen z Berounska, ale třeba i SKP Rakovník, SK Benešov, SK Slaný a nebudou chybět ani Slavia Praha a Bohemians 1905. Devátého června pak pro ročník 2006, kde je přihlášeno 10 týmů, mimo jiné třeba až z jižních Čech přijede TJ Spartak Soběslav, dále TJ Hradiště nebo Děčín. Na závěr sezony máme naplánovaný turnaj v Německu v Erle, kam Všeradice jezdily asi od roku 1968 do roku 2006, pravidelně jeden rok my tam, druhý oni k nám. Pozvali nás na turnaj, teď dolaďujeme detaily ohledně ubytování a stravy. Na turnaj pojedou všechna tři naše mládežnická družstva.

Domácí nasázeli hostům půltucet.
Jan Kačírek trefil hattrick