Ve Fortuna České fotbalové lize zajíždí Králův Dvůr po úspěšném vstupu proti Převýšovu do Litoměřic (sobota 10:30, rozhodčí Hányš, Tvrdík, Melničuk). Zajímavostí je, že Litoměřicko vede nově Anton Mišovec, který dlouhou dobu působil ve Slavii Praha u mládeže a navíc krátkou dobu hrával v Berouně.
Zřejmě bez zraněných Beža, Ansumy a Šuberta se vydá Hořovicko potvrdit divizní výhru s Malší na hřiště plzeňské Doubravky (sobota 17 – Opočenský, Starý, Ulrich).


Reparát za pokažený druhý poločas na příbramském Spartaku bude chtít složit Český Lev-Union Beroun na domácím hřišti, kde mu bude soupeřem bude Poříčí nad Sázavou (sobota 17 – Polák, Vyhnal, Tobiška).

Lom Velká Amerika.
Na dně Lomu Amerika našli tělo muže


Poříčí dohrávalo úvodní kolo až v úterý a v 11. minutě prohrávalo s Novým Strašecí 0:2. Jenže pak se jeho hráči vzchopili, dokázali vyrovnat a v 90. minutě Říha dokonal obrat na 3:2. Beroun každopádně čeká hodně silný tým.


Na premiérové výhry se chystají navázat i dva celky v I. A třídě. Komárov by mohl využít slabší formu Nového Knína i na jeho půdě (sobota 10:30 – Sandev, Ježek, Stádník). Cerhovice vyráží do Zavidova, na jehož hřišti se body nezískávají snadno (neděle 17 – Tobiška, Drábek, Polák).


Zavidov má nového trenéra. Bedřich Koch v nedávné době poměrně úspěšně působil v Berouně u ČLU. „Budeme pracovat, poznávat se a budu se snažit týmu vtisknout nové věci, které dosud nepraktikoval,“ sliboval před sezonou známý kouč.

Kouření v hospodách
Předzahrádky jsou plné, pokuty zatím nepadly


Do divizní soutěže vstoupí i dorosty Hořovicka, které hostí béčko Motorletu (sobota 10:15 a 12:30 – Štychová, Palek, Divilek). Zápasy dorostu v této soutěži bude zajímavé sledovat, protože se bude vylučovat na určitý časový úsek i po žluté kartě.