KRÁLŮV DVŮR – ML. BOLESLAV B 3:2

Po vcelku vyrovnané první čtvrthodince nastartovala domácí fotbalisty penalta. Ščuk zahrál ve vápně rukou a Petr desítku suverénně proměnil. Od tohoto momentu až do přestávky kralovali na hřišti cábelíci. Po půlhodině hry to bylo 2:0. Při rohu sice brankář hostů Šeda vyrazil nebezpečnou hlavičku, na dorážku Dochtora ale dosáhnout nemohl. Výtečně hrající domácí pak měli několik tutových šancí, třetí branky se ale dočkali opět po penaltě. Tu rozhodčí Mudra opět nařídil za hru rukou. A Petr byl opět neomylný. Cábelíci pak mohli své vedení ještě navýšit. „Za stavu 3:0 jsme měli dvě obrovské šance, kdybychom je dali, tak bylo po zápase,“ zmínil trenér Kučera, který se o poločase obával, že se mužstvo po změně stran zatáhne a začne se bát o výsledek. A to se přesně stalo.

Hosté měli ve druhé půli stálou převahu, kopali řadu standardek a jen díky Mokrohajskému vydržel stav 3:0 až do 72. minuty. Pak se po rohu prosadil Ščuk a Boleslavští vycítili šanci na zdramatizování utkání. „Nakonec jsme soupeře nechali dát dva góly a měli jsme ještě strach, že ztratíme vyhraný zápas,“ podotkl trenér Kučera. Na 3:2 ovšem snížili hosté až v 89. minutě, kdy proměnil penaltu Bulut. Na víc ale hostům nezbyl čas a domácí tak vedení uhájili.

Branky: 19. a 39. Petr (obě z pen.), 30. Dochtor – 73. Sčuk, 89. Bulut z pen. Rozhodčí: Mudra. ŽK: Fulín, Procházka, Gnenegbe – Brunclík, Bořil, Charuza, Johana. Poločas: 3:0. Diváci: 150.

FK Králův Dvůr: Mokrohajský – Rada, Šilhavý, Procházka, Petr, Fulín, Kobler, Novák M. (84. Lobe Lobe), Brusch (77. Novák J.), Toporčák, Dochtor (89. Gnenegbe).