Brno je jeden velký mejdan, myslí si herec a food bloger Lukáš Hejlík Lidé ho znají z televizních seriálů i divadelních prken. Lukáš Hejlík kdysi… Pro předplatitele Za jídlem 10. 7. 2022 gallery 5
Cuketová pizza: Zdravější verze oblíbeného jídla, která nadchne svou chutí Milujete pizzu, ale kvůli kaloriím si ji odpíráte? Už nemusíte! Vyzkoušejte… Za jídlem 9. 7. 2022
Jídlo, které nasytí. Vyzkoušejte zapečené brambory s kuřecím masem a brokolicí Zapékání je jedním z nejoblíbenějších způsobů úpravy brambor. A není divu.… Čtenář reportér 6. 7. 2022
Rychlý recept z jedné pánve: Zkuste zapečené gnocchi s kuřecím masem Hledáte rychlý a skvělý recept připravený v jedné pánvi? Tak přesně takový… Čtenář reportér 5. 7. 2022
Znáte píchanou buchtu? Je dokonalá, přitom tak jednoduchá Rychlá buchta na plech, která se po upečení propíchá vařečkou a zalije sametově… Za jídlem 4. 7. 2022
Jak na kvalitní hamburger z grilu? Vše začíná u dobře zvoleného masa Na burgery se často díváme svrchu jako na importovanou záležitost. Když se ale… Za jídlem 29. 6. 2022 gallery 3
KVÍZ: Víte, co jsou hnětýnky nebo jak se jmenuje bramborový koláč? Jižní Čechy nabízejí řadu gastronomických specialit. Zdejší hospodyně bohatě… Za jídlem 28. 6. 2022
Jen dvě ingredience. Výrobu domácí třešňové zmrzliny zvládne každý K výrobě domácí zmrzliny stačí pouhé dvě ingredience. Stačí, když při procházce… Za jídlem 26. 6. 2022
Dokonalé spojení chutí. Tvarožník s ovocem je ideální letní dezert Nastal čas dozrávání třešní, takže možná oceníte tento recept na dezert, který… Za jídlem 25. 6. 2022
Švestkový jahelník je zdravá dobrota. Staročeský moučník není těžký na přípravu Období švestek trvá od začátku července až do září a byl by hřích těchto… Za jídlem 22. 6. 2022
Recepty se mají šířit, aby udělaly radost, říká foodblogerka Markéta Chovancová S vařením a pečením Markéta Chovancová začala, až když měla vlastní domácnost.… Za jídlem 20. 6. 2022 gallery 17
Péřová buchta: Sázka na jistotu, která potěší rodinu i návštěvu Jednoduchá buchta na plech s pudinkem a smetanou je ten typ dezertu, který… Za jídlem 20. 6. 2022
Jahodové šílenství. Oblíbené ovoce chutná v panna cottě i v knedlících Léto s sebou přináší příjemných věcí - a dozrálé ovoce je jednou z nich. Snad… Za jídlem 19. 6. 2022 gallery 13
Recept na trhací chlebíček. Skvělý je třeba s medvědím česnekem Trhací chlebíček není obyčejnou přílohou. Ať ho potřete a posypete čímkoliv,… Za jídlem 14. 6. 2022
Oběd hotový za pár minut: Červené curry s kuřecím masem a zeleninou Chcete něco chutného, ale co bude uvařené za chvíli? Přesně toto je dnešní… Čtenář reportér 8. 6. 2022
Spisovatelka spojuje cestování a jídlo. Inspirací ke knize jí byla i svíčková Britská bestsellerová spisovatelka Julie Caplinová miluje cestování a dobré… Čtenář reportér 3. 6. 2022 gallery 6
Kuřecí prso jinak? Netradiční chuť dodá receptu medovo-citronová omáčka Dochází Vám inspirace, co vařit? Tento recept si zamilujete - je snadný, rychlý… Čtenář reportér 31. 5. 2022
Recept na těstoviny s kuřecím masem. Pokrm ochutí sýrová omáčka i zelenina Těstoviny, v našem případě penne, se hodí k obědu i k večeři. Díky masu,… Čtenář reportér 24. 5. 2022
Kousek přírody na talíři. Mechový dort přenese jaro i domů Zelený korpus, čerstvé ovoce a krém na způsob čokoládového Pribináčku - tak… Za jídlem 22. 5. 2022
Japonské miso dokáže v kuchyni opravdové divy. Vyzkoušejte osvědčené recepty Pokud vás někdy při vaření pronásleduje pocit, že jídlu „něco“ chybí, vsaďte… Čtenář reportér 17. 5. 2022 gallery 4
Recept na koblihy pečené ve fritéze a plněné marmeládou. Výsledek stojí za to Koblihy patří k oblíbeným pochoutkám dětí i dospělých. Pro zpestření chuti lze… Čtenář reportér 15. 5. 2022
Recept na rychlý oběd: Ragú se žampiony a kuřecím masem Hledáte recept, který je jednoduchý, rychlý a chuťově vynikající? Tak rozhodně… Čtenář reportér 10. 5. 2022
Láska na první pohled? Tajemná mučenka s jizvami Krista Nejlepší marakuju v životě mi nabídli přátelé, u kterých jsem pobývala na… Za jídlem 9. 5. 2022
Recept na bezmasou pochoutku: Květákové placičky a bylinkové brambory Květákové placičky jsou skvělé, jednoduché. A tyto pečené navíc i zdravé. Čtenář reportér 7. 5. 2022
Recept na zapečené těstoviny s uzeným masem. Ideální na oběd i večeři Klasika, která nikdy neurazí a vždy zcela jistě nasytí. Dobrou chuť! Čtenář reportér 30. 4. 2022
Osm skvělých rad, jak nechat změknout máslo Někdy se rozhodneme péct na poslední chvíli, jindy zkrátka zapomeneme a máslo… Za jídlem 29. 4. 2022
Máslové palačinky, kterým neodoláte. Recept je snadný a výsledek úchvatný Snadným receptem zaženete chuť na něco sladkého i potěšíte nečekanou návštěvu.… Čtenář reportér 27. 4. 2022
Gnocchi à la carbonara. Oběd, který máte hotový za 15 minut Hledáte recept na jídlo, které je rychle hotové a nasytí i vícečlennou rodinu?… Čtenář reportér 25. 4. 2022
Kuře není žádná nuda. Nové rady promění jídlo za 100 korun v delikatesu Přestože do gastronomického byznysu vstoupil Vojtěch Václavík v náročné době,… Za jídlem 24. 4. 2022 gallery 21
play_fill VIDEO: Patří chřest do ledničky? A jak poznat kvalitní kus? Pěstitel radí Sezona českého chřestu začala. Oblíbená pochoutka – dříve označovaná za… Za jídlem 20. 4. 2022
Chystáte oslavu? Vyzkoušejte chutné jednohubky s uzeným lososem Máme pro vás inspiraci na pohoštění při narozeninových oslavách či na zahradní… Čtenář reportér 20. 4. 2022
Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje… Čtenář reportér 19. 4. 2022 gallery 6
Mazanec třikrát jinak. Pochutnají si i alergici Mazanec k Velikonocům neodmyslitelně patří. Máme pro vás tři netradiční recepty… Čtenář reportér 14. 4. 2022 gallery 14
play_fill VIDEO: Proč nevracet nanuky do mrazáku a jak poznat dobrou zmrzlinárnu Za zmrzlinou se sem sjíždějí lidé z celé České republiky. Malá cukrárna v… Za jídlem 12. 4. 2022 gallery 6
Recept na salát s kuřecím prsem. Je vydatný a překvapí chutí Takový salát může být i zajímavým a vydatným jídlem. Salát a zelenina jako… Čtenář reportér 10. 4. 2022
(Ne)vinné okénko: O Vlašáku z Pálavy Z vyprahlých kopců Pálavy dýchá atmosféra Středomoří a říká se, že na zdejších… Za jídlem 4. 4. 2022 gallery 6
play_fill VIDEO: Jak v obchodě poznat dobře upečený chleba Každý člověk v České republice sní ročně asi 40 kilogramů chleba. Jeho kvalita… Za jídlem 4. 4. 2022 gallery 12
Špalda byla dříve zakázaná, nyní Češi objevují její unikátnost Popularita prastaré odrůdy obilí začala upadat už od počátku 20. století. O… Za jídlem 4. 4. 2022 gallery 6
Tagliatelle s růžičkovou kapustou. Dobře vypadají, ještě lépe chutnají Pestrobarevným pokrmem potěšíte nejen chuťové buňky. Toto jídlo zvládne uvařit… Čtenář reportér 4. 4. 2022
Snadné a rychlé vaření. Recepty, které zvládnete do půl hodiny Někdy nemáme čas na vyváření, to ale není důvod, proč bychom neměli skvěle jíst… Čtenář reportér 3. 4. 2022 gallery 4
Kuře s houbovou omáčkou. Vynikající recept pro milovníky hub Kuře a houbová omáčka, to je skvělá kombinace. Já tentokrát použil lišky, ale… Čtenář reportér 29. 3. 2022
Recept na koblížky bez kynutí. Příprava je snadná, výsledek skvostný Máte chuť na něco sladkého? Stačí připravit ingredience a pustit se do práce,… Čtenář reportér 27. 3. 2022
Chutně a bez lepku. Čtyři úchvatné recepty, které lze jíst i při dietě Část populace vytáhla do boje proti lepku s cílem zhubnout či si vylepšit… Za jídlem 26. 3. 2022 gallery 7
Kynuté borůvkové knedlíky: recept podle Markéty Chovancové Co byste řekli na kynuté knedlíky s borůvkami, které milují snad všichni? Čtenář reportér 24. 3. 2022
Jak na vepřové špízy s pečenými bramborami a majonézou Masu v kombinaci se zeleninou na jedné špejli neodoláte. Grilované nebo pečené,… Čtenář reportér 23. 3. 2022
Úspěšné znovuzrození. Únětický pivovar je malý, ale silný První zmínka o výrobě chmelového moku v Úněticích nedaleko Prahy pochází z roku… Za jídlem 22. 3. 2022 gallery 5
Recept, který překvapí chutí: Těstoviny s česnekovou omáčkou a kuřetem Pokud máte rádi těstoviny, tak tohle je vynikající kombinace, kterou musíte… Čtenář reportér 18. 3. 2022
Čokoládové truffles. Na tuhle dobrotu stačí dvě ingredience Co je na tomto receptu nejtěžší? Čekat, až se smíchané suroviny vychladí, aniž… Čtenář reportér 14. 3. 2022
Vepřová panenka. Rychlý oběd, který si dá každý rád Vepřová panenka s hranolky a zeleninou na másle umí zpříjemnit den. Čtenář reportér 12. 3. 2022
play_fill Jak připravit holandský řízek: Videonávod, s nímž to zvládne každý Klasika, která nesmí chybět v žádné poctivé české kuchyni, to je holandský… Za jídlem 8. 3. 2022 gallery 2