Spaghetti bolognese. Recept, který si zamilujete Špagety jsou v kuchyni vítané. Nejenže dokonale nasytí a pochutnají si na nich… Čtenář reportér 7. 3. 2022
KVÍZ: Co víte o pivu? 15 z 15 dají jen opravdoví znalci zlatavého moku Pivo je bezesporu českým národním nápojem a v jeho konzumaci patříme ke světové… Za jídlem 7. 3. 2022 gallery 6
play_fill Vynikající palačinky naslano: Skvělý videonávod, díky němuž to zvládne každý Kdo by nezbožňoval palačinky?! Mají je rády děti a pochutnají si na nich s… Za jídlem 6. 3. 2022 gallery 2
Pudingoš si zamilujete. Recept na víkendovou dobrotu je bez kynutí Jestli jste přemýšleli, co upéct o víkendu, tak teď už to víte. Pudingoš je bez… Čtenář reportér 5. 3. 2022
play_fill Bramborová kaše bez šťouchadla: Dokonalý videonávod, jak ji dělaly naše babičky /VIDEO/ Věděli jste, že bramborovou kaši můžete vykouzlit během pár okamžiků, i… Za jídlem 4. 3. 2022 gallery 2
Recept na ideální snídani: Chia pudink s kokosovým mlékem Tuto lahodnou snídani si předchystáte už večer, stačí smíchat semínka s mlékem… Čtenář reportér 28. 2. 2022
I ovesné vločky lze ale proměnit v gastronomické nebe Využití ovesných vloček v kuchyni je opravdu hodně široké. Fantazii se meze… Čtenář reportér 27. 2. 2022
Recept nejen pro chlapy: Guláš s bramboráčky Aby byl hovězí guláš skvělý, musí být cibulový základ vážně tmavý. Čtenář reportér 25. 2. 2022
Chuťovka na party: Šneci z listového těsta se slaninou a sýrem Tato chuťovka je ideální pro pohoštění návštěvy, hodit se může i na výlet třeba… Čtenář reportér 23. 2. 2022
Zabijačkové recepty moc zdravé nejsou, o to lépe ale chutnají Proč si jednou za čas nedopřát pochoutky, nad kterými se vám budou sbíhat sliny… Za jídlem 22. 2. 2022
Jak připravit fazolový guláš s párkem, bramborem a pečivem Česká gastronomie se neobejde bez guláše. Existuje mnoho druhů tohoto pokrmu.… Čtenář reportér 20. 2. 2022
Medailonky z panenky. Recept, který ocení celá rodina Tento recept je snadný, rychlý a přitom je to naprostá dokonalost. Čtenář reportér 19. 2. 2022
Povzbuzuje libido. Vedli válku o jeho původ. Šest faktů o hummusu Rozemletá cizrna, sezamová pasta tahini, citronová šťáva a česnek. Jednoduchá,… Za jídlem 15. 2. 2022 gallery 6
Snadný a rychlý recept na oběd: Kuřecí prso v medovo-citronové omáčce Tento recept si zamilujete. Je snadný, rychlý, skvělý a zvládne ho úplně každý. Čtenář reportér 15. 2. 2022
Hvězda kanadské gastronomie? Hranolky, sýr a omáčka Hranolky rozmočené v zahuštěné omáčce z masového výpeku posypané cucky sýrového… Za jídlem 14. 2. 2022 gallery 6
Ideální recept na Valentýna: Oslaďte si život s crème brûlée Tento recept můžete vyzkoušet třeba v Den svatého Valentýna. Svátek všech… Čtenář reportér 14. 2. 2022
Víno, prase, zpěv... aneb Zabijačka u Sedmerů Se zabijačkou se to má trochu jako se svatbou – buď je ve vaší režii, nebo vás… Za jídlem 12. 2. 2022 gallery 17
Jak snídají lidé v různých částech světa? Kaviár, palačinky, rybí tuk i rýže Snídaně je základ dne, říká se. A platí to po celém světě. Ať jde o sladkou či… Za jídlem 11. 2. 2022 gallery 11
Hit roku 2022: Microgreens chutnají dětem i dospělým Superpotravina s vysokým obsahem živin a škálou lahodných chutí, jejíž… Za jídlem 11. 2. 2022 gallery 7
Snídaně plná vitamínů? Zdravý avokádový chlebík 4x jinak Avokádo je bohatým zdrojem minerálních látek a vitamínů, pro nastartování dne… Čtenář reportér 10. 2. 2022
Oblíbené švédské masové kuličky si lze udělat i doma. Recept není složitý Milujete švédské masové kuličky? Zkuste si oblíbený pokrm udělat sami. Hotovo… Čtenář reportér 6. 2. 2022
Nekazí se a má muzeum. Pět zábavných faktů o hořčici Také nechápete, jak si někdo může pochutnávat na párku v rohlíku s kečupem?… Za jídlem 3. 2. 2022
KVÍZ: Víte, jak vypadá a chutná Cupuacu nebo Jabuticaba? Máte rádi ovoce? A zkoušíte kromě tradičního i něco trochu exotičtějšího? I u… Za jídlem 1. 2. 2022
Na zvýšený cholesterol pomohou jednoduché a chutné recepty Zvýšenou hladinu celkového cholesterolu má až 75 % české populace. Jestliže… Za jídlem 31. 1. 2022 gallery 5
Jak udělat salát Caesar s kuřecím masem: Tu pravou chuť dá receptu dresink Kombinace zeleniny a masa potěší jako svačinka i jako hlavní chod. Příprava… Čtenář reportér 29. 1. 2022
Recept na snídani nejen pro děti: Palačinky s mixitellami, müsli a borůvkami Originální krém, müsli a ovoce pozvednou sladkou pochoutku o několik levelů výš… Čtenář reportér 25. 1. 2022
Plzeňský, csángó, nebo s haluškami? Šest zábavných faktů o guláši Klasika nad klasiky – guláš je v našich končinách už po dvě staletí… Za jídlem 23. 1. 2022
Recept na rychlý víkendový oběd: Vepřové zapečené s hořčicí a sýrem V jednoduchosti je krása. Podle Davida budete mít jídlo hotovo během chvíle a… Čtenář reportér 22. 1. 2022
Kdo nefermentuje, není Čech. Velký hit zvládne (skoro) každý Fermentování nebo kvašení nejsou žádnou novinkou. Kysané zelí nebo kvašáky byly… Za jídlem 18. 1. 2022 gallery 13
Recept na tradiční kuřecí vývar, zázrak na sychravé dny Zdlouhavá příprava tohoto pokrmu se vyplatí. Silný vývar s nudlemi se hodí… Čtenář reportér 9. 1. 2022
Recept nejen na Silvestra: Překvapte hosty křupavými cibulovými kroužky Cibulové kroužky zůstanou křupavé i dlouho po usmažení. Můžete si je tedy… Čtenář reportér 30. 12. 2021
Vynikající recept pro rodinu i přátele: Pikantní kuřecí stehno ve slanině Přemýšlíte nad snadným a chutným obědem nebo večeří? Pikantní kuřecí stehno ve… Čtenář reportér 26. 12. 2021
Důležité není jen to, co sníme, ale také kdy to sníme, upozorňuje Eva Cikrytová Vánoce jako symbol přejídání? Ne pro všechny. „Vánoce u nás nejsou o jídle, s… Za jídlem 23. 12. 2021 gallery 7
Treska s odlehčeným bramborovým salátem Ne každý rád na Vánoce kapra. Tak co zkusit tentokrát tresku a odlehčený… Čtenář reportér 22. 12. 2021
Oběd jako z restaurace: Butter Chicken Hedvábně jemná a intenzivně vonící omáčka s marinovaným kuřecím masem. Butter… Za jídlem 20. 12. 2021
Sladký adventní kalendář jinak: Nahraďte čokoládu perníkem Vyzkoušejte si adventní kalendář udělat z perníčků. S těstem se dobře pracuje a… Čtenář reportér 12. 12. 2021
Plastová fólie, červené víno či struhadlo? Lidé mají o sýrech mylné informace Starý sýr je kvalitní, hodí se k červenému vínu a zbytky je třeba zabalit do… Za jídlem 7. 12. 2021 gallery 5
Krémová bramboračka s liškami. Recept, který zahřeje a nasytí Vypadá skvěle, ještě lépe chutná. Vyzkoušejte polévku, která nasytí a v… Čtenář reportér 5. 12. 2021
Existují dobroty, na kterých si směle pochutnají i diabetici Možná je to s podivem, ale lidé s diabetem se nemusejí smiřovat s drastickými… Čtenář reportér 28. 11. 2021 gallery 7
Češi bez brambor? Šišatého šperku sní každý sedmdesát kilo ročně Brambory jsou veledůležitou surovinou pro přípravu mnoha různých pokrmů. Jíme… Za jídlem 15. 11. 2021
Recept na skvělý oběd: Panenka plněná slaninou a sýrem a pečené brambory Vypadá to možná složitě, ale není to nijak těžké. Tento recept zvládne téměř… Čtenář reportér 31. 10. 2021
Na skvělý recept postačí i jen čtyři suroviny, říká Petra Burianová Petra Burianová má pět dětí, skvěle peče a vaří, chová včely a zahradničí. Umí… Pro předplatitele Za jídlem 30. 10. 2021
Tajemné kvašení: Nejméně probádaná a zároveň nejvíce užitečná věc Když se našim prapředkům podařilo umlátit mamuta kyji a kameny, byla to velká… Za jídlem 28. 10. 2021 gallery 6
Chutné a rychlé. Vyzkoušejte americké brambory s domácí česnekovou majonézou Kdo by neznal americké brambory. Ochutnejte ty od foodblogera Davida, který… Čtenář reportér 17. 10. 2021
Jedinečný recept: Kuřecí křídla v barbecue whiskey smoky omáčce Křidélka na večeři, to je sázka na jistotu. A pokud si k nim uděláte i omáčku,… Čtenář reportér 10. 10. 2021
Kuchyň se bez tuků neobejde. Umíte s nimi zacházet? Rostlinné oleje a živočišné tuky jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku.… Za jídlem 28. 9. 2021 gallery 9
Lívance se šlehačkou a jahodovou omáčkou: pastva pro oči i žaludek Spojení jahod a šlehačky nikdy nezklame. Lívance ozdobené dalším ovocem budou… Čtenář reportér 17. 9. 2021
Domácí malinová limonáda: ovocné osvěžení, které překvapí chutí i vůní Základem jsou čerstvé maliny. Další důležitou částí je minerálka, obyčejná… Čtenář reportér 12. 9. 2021
Smažené kuře s udon nudlemi: Recept je rychlý, chutný a není to žádná věda Někdy není tolik času vařit, ale i rychlé jídlo může být vynikající. Recept na… Čtenář reportér 9. 9. 2021
Vláčný perník s cuketou: na recept stačí jen jedna mísa a lžíce V tuto dobu je nejlepší péct právě perník, protože je všude cuket, že nikdo… Za jídlem 22. 8. 2021