Lažo hrál za Kladno v sezoně 2003/04, kdy se klub vracel do nejvyšší soutěže. A nutno říci, že do posil se vedení klubu tehdy vůbec netrefilo a mužstvo táhli kluci, co v něm byli už delší dobu – Radek Gardoň, Josef Zajíc, Zdeněk Orct, Jaroslav Kalla nebo Vítězslav Bílek s Milošem Hořavou.

Bojovník Lažo, který měl za sebou dobrou sezonu ve Slovanu Bratislava (dal rozhodující branku play-off) a kladenští trenéři ho vyloženě chtěli, byl v Kladně více na trestné lavici (90 trestných minut) a spoluhráčům se to dost zajídalo. Bodů získal jen 8 (3+5), což bylo za 32 zápasů hodně málo. Tedy pro ofenzivního forvarda. Jednou si zahrál i za Beroun v I. lize, dal tam tehdy gól. Důvodem bylo zranění, které ho přibrzdilo hned na úvod sezony.

Hodně vylučovaný byl celou kariéru, nicméně měl už většinou mnohem lepší sezony než tu v Kladně. Také na svých stránkách později uznal, že střelecky se mu nedařilo, ale poděkoval fanouškům, že ho drželi a nezatratili.

Později hájil barvy třeba Jekatěrinburgu nebo švédského Malmö. A nejvíc ho milovali doma ve Slovanu, s nímž byl čtyřikrát mistrem Slovenska. Nyní se tam dostal na pozici šéfa mládeže.

Ještě slůvko k dalším tehdejším posilám Kladna. Ještě více než Lažo vybouchl jiný Slovák Juraj Štefanka, který dal za deset zápasů jediný gól a klub se ho zbavil, smlouva nesmlouva. O moc lépe si nevedli ani Vítězslav Jankových (2 góly za celou sezonu) a bek Rostislav Malena. Jen Vratislav Čech vydržel v klubu déle (4 roky).

Tehdy vše vylepšil návrat Martina Procházky z Ruska. Po sezoně se k němu přidal ještě Pavel Patera. Teprve to byly posily, na nichž klub pak stavěl řadu let.

Současná podoba ČEZ stadionu Kladno.
Zrušen je i další duel Rytířů s Ústím, překládá se zápas se Spartou