Kdy jste zahájili přípravu na nový ročník krajské ligy?
Přípravu na nový ročník jsme zahájili 4. května. Absolvovali jsme celkem třiadvacet tréninků. Převážnou část přípravy tvořily kruhové tréninky pod vedením zkušených trenérů ze Superkruháče. 

Králův Dvůr bude vystupovat pod novým názvem. Jaký bude a co to znamená?
Během jara 2017 prošel klub několika změnami. Jednou z nich je také nový oficiální název klubu. Název se nově skládá ze jmen dvou největších partnerů, kterými jsou město Králův Dvůr a společnost Easy Flyers s.r.o., proto tedy nové jméno Eesy Flyers Králův Dvůr. Finanční prostředky od obou partnerů nám pomohou zabezpečit rozpočet na následující sezonu s velmi dobrými vyhlídkami na sezony budoucí.

Ilustrační foto.
Beroun ušetří díky nákupu tří elektromobilů

Změny nastaly i ve vedení klubu, můžete to potvrdit?
Co se týká změn v managementu Králováku, po úspěšné sezoně skončil předseda klubu Radek Křesťan. Po jeho odchodu bylo potřeba vybudovat tým lidí, kteří se budou o Králův Dvůr starat a nastavit pravidla a procesy tak, aby vše dobře fungovalo nejen příští sezonu, ale i několik dalších. Do vedení se zapojili někteří z hráčů, kteří v klubu už několik let působí a mají s managementem zkušenosti ze svých osobních profesí. 

Kdo tým vede a jaké jste přivítali dosud nové tváře?
Změna nastala i na trenérském postu. Novým koučem Králováku je bývalý vynikající extraligový obránce Jan Kruliš. Co se týká hráčského kádru, ten se nám podařilo stabilizovat. 

Kdy vyjedete na led?
Na led naskočíme již druhý týden v srpnu. Absolvujeme několik tréninků v Berouně a o týden později nás čeká tradiční soustředění v Klatovech, kde bude tým nabírat fyzickou kondici v třífázovém cyklu tréninků.

Jaké máte přichystané přátelské zápasy?
Do dnešního dne máme naplánovaných pět přátelských utkání, soupeři nám budou Rakovník, Příbram, PZ Kladno a Klatovy. Na závěr přípravného období bychom ještě chtěli odehrát místní derby s týmem Žebráku. Přesná data a časy zápasů ještě nejsou napevno stanoveny. Bližší informace k přípravným utkáním na naši fanoušci dozví na našich webových nebo facebookových stránkách, samozřejmě i v Berounském deníku.

Berounský Cembrit bude hrát své zápasy ve třetí třídě opět v příjemném nedělním dopoledním čase.
Třetí třída bude mít kvalitu

Kdy začíná krajská liga a co říkáte na změny, které se v ní udály?
První soutěžní zápas odehrajeme 17. září na ledě rivala z Rakovníku. Domácím fanouškům se tedy představíme až o týden později, kdy na domácím ledě přivítáme Lev Slaný. Změny v herním systému soutěže jsou dle mého názoru povedené. Těším se především na prodloužení tři na tři nebo více regionálních derby. Pro naše fanoušky to bude zase o stupínek lepší podívaná.

S jakým cílem půjdete do nového ročníku?
Loni jsme se dostali po dlouhé době do play-off. Ač to bude nesmírně těžké, uděláme maximum pro to, abychom na tento výsledek navázali.