Necelá pětistovka fanoušků sledovala utkání, ve kterém měli domácí trvalou převahu, a nebýt zbytečných vyloučení, mohl být výsledek ještě výraznější. Buldoci hned v úvodu čelili dvojnásobné početní převaze, jenže Cvočkaři šanci promarnili. Pak se již naplno rozehrál domácí Václav Pek, který se blýskl hattrickem a dvěma gólovými asistencemi. Rozhodujícím byl gólový počin na 5:1, po němž sice Hořovice ještě snížily, ale na více již nestačily.

Rozdílem deseti gólů skončil duel Králova Dvora se Sedlčany. HK využil výhodu domácího berounského ledu a soupeře deklasoval vysoko 12:2. Tím se Králův Dvůr dostal na zisk 39 bodů, má bod náskoku na druhou Kutnou Horu, navíc má ještě zápas k dobru.

V rámci 18. kola zavítá na hořovický led HC Zlonice. „Je to nepříjemný soupeř, kterému jsme podlehli v prvním vzájemném utkání sezony těsně 3:2, kdy jsme až do poslední vteřiny bojovali o bodový zisk ze slánského ledu," uvedl trenér Hořovic Robert Čech. Jak se Cvočkařům povede, můžete vidět v neděli od 15:45 na hořovickém zimáku.

Stejně na vlastní oči můžete sledovat i velmi důležitý duel Králova Dvora v Kutné Hoře. „Je to pro nás utkání roku. Místní Sršni nám mají co vracet z prvního zápasu, které jsme vyhráli na domácím ledě vysoko 10:3. Sršni jsou jedním ze tří kandidátů na postup, a tak očekáváme náročné utkání před zaplněným hledištěm. Vítěz tohoto klání bude mít dobrou výchozí pozici pro zbylá čtyři kola. Díky atraktivnosti a důležitosti jsme se rozhodli na toto utkání vypravit autobus a tímto zveme všechny fandy, kteří nás budou mít zájem podpořit," zve sekretář Králova Dvora Marek Potěšil. Odjezd autobusu je v neděli ve 14:15 z parkoviště za berounským zimákem, cena je sto korun (info na telefonu 734 122 372).