BEROUN – LITOMĚŘICE 3:6

V sestavě Medvědů se opět objevila řada mladíků, kteří bojují o místo v kádru, nicméně berounský dres oblékl i zkušený útočník Padělek. Za zmínku určitě stojí, že v dresu Litoměřic nastoupilo hned jedenáct hráčů, kteří dříve hráli za Beroun. První třetina nabídla vcelku vyrovnaný hokej podprůměrné kvality. Diváci se dočkali jediného gólu, hosté se dostali do vedení, když Novák zkušeně proměnil trestné střílení. Druhá dvacetiminutovka se Berounu vůbec nepovedla. Na první gól litoměřického Racka sice dokázal Doležal odpovědět, jenže po snížení na 1:2 hosté během šesti minut dvakrát udeřili a rázem to bylo 1:4. Když pak deset vteřin před druhou přestávkou zvýšil po několika hrubkách Medvědů zakončil ze čtvrté dorážky Merta, svítilo na tabuli skóre 1:5. Změna k lepšímu nepřišla ani na začátku třetí části, kdy Rubeš zvýšil již na hrozivých 1:6. Medvědi nakonec dokázali skóre zmírnit, když se ujalo hodně šťastné nahození Czanyiho a jedenáct vteřin před koncem udělal tečku za utkáním Padělek, který snížil na 3:6.

Branky: 27. Doležal, 48. Csanyi, 60. Padělek – 6. Novák (TS), 25. Racek, 31. Dvořáček, 33. Rudovský, 40. Merta, 44. Rubeš. Třetiny: 0:1, 1:4, 2:1.

Beroun: Mastík – Kořínek, Martinec, Jeník, Vítek, Zelený, Vrba, Doležal, Stromko, Summerauer, Palaščák, Karpov, Milfait, Csanyi, Barta, Gengel, Trojan, Padělek, Videlka.