BEROUN – LITOMĚŘICE 3:4

První třetina vyšla Medvědům náramně, proměnili v ní totiž tři přesilové hry. Nejprve překonal Přikryla Karpov a v 9. minutě se opět v početní výhodě trefil parádně z první Doležal. Medvědi pak mohli přidat třetí branku v přesilovce pět na tři, prosadili se ale až pár vteřin před přestávkou v klasické početní výhodě. Vostřák nádherně projel třetinou hostů a přihrál Klhůfkovi před prázdnou branku – 3:0. „První třetinu jsme odehráli dobře, když ale nedáme gól v pět na pět, tak nemůžeme vyhrát zápas," zmínil trenér Medvědů Aleš Totter.¨

V úvodu druhé třetiny mohli Berounští definitivně rozhodnout. Hosté totiž během čtyř minut nasbírali tři vyloučení. Jenže Medvědi čtvrtou trefu nepřidali. Naopak v přesilovce chybovali a Rubeš po přečíslení dva na jednoho snížil na 3:1. Litoměřice vycítily šanci a ve zbytku druhé třetiny měly značnou převahu. Dlouhé oslabení ve třech sice Medvědi přestáli, v 35. minutě ovšem Mrňa snížil na 3:2. O přestávce se Medvědi uklidnili a ve třetím dějství deset minut s přehledem hlídali těsné vedení. Pak ale přišel pro Litoměřice hodně šťastný moment, kdy nahození Mrni tečoval jeden z obránců a DiRienzo nestihl zareagovat. Vzápětí pak Beroun udělal velkou chybu a po přečíslení šli hosté do vedení – 3:4. To si pak již pohlídali. „Bude důležité, jak se z toho tým oklepe. Je to pro nás hořká zkušenost," zmínil trenér Totter.

Branky a nahrávky: 7. Karpov (Klhůfek, Vostřák), 9. Doležal (Padělek), 20. Klhůfek (Vostřák) – 26. Rubeš (Žalčík, Sobotka), 35. Mrňa (Rudovský, Hašek), 52. Mrňa (Slížek, Kříž), 53. Rubeš (Forman, Husák). Rozhodčí: Würtherle P. – Marek, Rybáček. Vyloučení: 9:8, navíc Doležal (BER) 10 min. OT. Využití: 3:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 370. Střely na branku: 32:28. Průběh utkání: 3:0, 3:4.

Medvědi Beroun 1933: DiRienzo – Jebavý, Ruprecht, Kubeš, Šulc, Nedvěd, Malý, Hertl – Karpov, Palaščák, Vostřák, Videlka, Doležal, Trojan, Hošťálek, Milfait, Pavel, Meidl, Klhůfek, Padělek.