Oba góly domácích vstřelil Patrik Pánek. „Byl to především zápas našeho gólmana a dvou vydřených gólů. Obě branky vyplynuly z tlaku, který si naše lajna vytvořila. U prvního gólu výborně na zadním mantinelu pracoval Gary (pozn. Tuček), který mi už jen předložil puk před bránu. Druhý gól paří Větrákovi (pozn. Větrovec) a jeho dobré práci na modré čáře," popsal gólové úspěchy sedmadvacetiletý útočník Králova Dvora.

Také čtěte: Malá kina bez 3D živoří, obce je musí dotovat

Vítězství 2:0 je povzbuzující. „Popravdě si myslím, že už jsem letos odehrál lepší zápasy. Jinak jsem každopádně moc rád, že moje střelecké probuzení pomohlo k vítězství," řekl Pánek, který dodal: „V zápase jsme si nevytvořili velký počet šancí. Popovice hrály dobře do obrany, navíc jim skvěle chytal gólman."


Králův Dvůr neobdržel branku, což je dobrým příslibem před play-off s Černošicemi. „V sezoně jsme dostávali příliš gólů, proto je dobré, že se nám to před play-off povedlo změnit. S optimismem bych to ale nepřeháněl. Dělali jsme vzadu spoustu chyb a za nulu můžeme poděkovat jen gólmanovi," zůstává na zemi Patrik Pánek.

Nepřehlédněte: Bulava a Křenková: sportovní králové Berounska

Ve čtvrtfinále krajské ligy čekají na Králův Dvůr silné Černošice. „Co pamatuji, tak je to s nimi vždy úporný boj se spoustou ostrých zákroků. Pro nás hráče to budou určitě dvě náročná a bolavá utkání. Na druhou stranu pro diváky to bude dobrá podívaná, nudit se určitě nebudou," dodal králodvorský Patrik Pánek.


Série začíná v sobotu v Černošicích, odveta je na programu hned v neděli v Berouně. V případě bodové shody z obou zápasů rozhodnou o postupujícím samostatné nájezdy.