"Zápasy se Slaným jsou vždy hodně vyhecované. Trenér Slaného Kameš nás před časem trénoval a hráči v obou týmech se velice dobře znají, takže nikdo nechce soupeři nechat nic zadarmo. Minulé dvě sezony jsme se Slaným neměli vůbec dobrou bilanci, tak jsme konečně chtěli uspět a navázat na dvě vítezství z předchozích kol krajské ligy," řekl králodvorský Ondřej Šnaidauf, který dodal: "Ačkoliv jsme v zápase prohrávali, dokázali jsme vyrovnat nejen hru, ale i skóre, a potom v samostatných nájezdech rozhodnout. Prohrávali jsme už 0:2, ale brankami Tomáše Bréma a Davida Chládka jsme srovnali. A šlo se do prodloužení a pak do nájezdů. Z pěti nájezdů jsme proměnili dva a soupeř dal gól jen jeden. Za nás své nájezdy proměnili Jakub Mahel a rozhodující potom David Chládek. V naší brance doslova čaroval Martin Černý, vychytal perfektně nejenom nájezdy, ale i během utkání byl neuvěřitelný. Za mě určitě nejlepší hráč Králováku v sobotním zápase."

Ilustrační foto.
Hokejisté Králova Dvora otočili duel se Slaným

Králův Dvůr hraje v sobotu od 17 hodin opět doma. "Doufáme, že se nám povede udržet stoupající formu a přidáme další vítězství hned tuto sobotu 30. listopadu, kdy hrajeme doma na zimním stadionu v Berouně proti Mělníku," věří Ondřej Šnaidauf.

Sestava HC Easy Flyers Králův Dvůr proti Slanému:
Brankáři:
Martin Černý, Josef Havel.
Obránci: Jan Veselý, Miroslav Žáček, Ondřej Klimeš, David Chládek, Marek Herna, Jakub Hrdlička.
Útočníci: Tomáš Brém, Milan Piovarči, Patrik Pánek, Martin Hamada, Jiří Veber, Jakub Krásl, Ondřej Šnaidauf, Jakub Mahel, Branislav Djobek, Martin Mikáska, Ondřej Gebhart, Petr Hanzlík.

HC Berounské Lvice.
Jasné vítězství Berounských Lvic v hokejové lize žen
Kladno (v bílém) přehrálo doma po obratu Pardubice 3:2.
Nepoložilo nás to, těšilo Strnada. Nejvytíženějšího borce extraligy