Je to již pět let, co se zrodil nápad, že budou v Komárově pořádat divadelní festival. Přes první krůčky v roce 2015, po kterých nikdo z aktérů nevěděl, zda se jim podaří festival zrealizovat, ho letos čeká kulaté jubileum. Každým rokem se snaží několik nadšenců společně s lidmi z Obecního úřadu v Komárově, rodinami, přáteli, sponzory a dobrovolníky uspořádat festival, který je plný zážitků, smíchu a příjemné podívané. „I v letošním roce jsme připravili pestrý program, ze kterého si, podle našeho názoru, vybere každý,“ tvrdí pořadatelé festivalu.

Ve čtvrtek 4. dubna přijede do Komárova zahrát Zuzana Kronerová a Oldřich Navrátil. Tato herecká dvojice přiveze představení Manželství v kostce, které se skládá ze sedmi dialogů z různých etap manželského života.

V pátek 5. dubna přijde na řadu volné pokračování úspěšné inscenace Caveman, která se v Komárově uváděla v minulých letech již dvakrát. Tentokrát však nepřijede Caveman, ale jeho žena – Cavewoman. Pouze dva dny po české premiéře v Praze mohou toto představení zhlédnout občané Komárova.

Sobotní dopoledne 6. dubna bude patřit dětem. Tentokrát neuvidí pohádku, ale cirkusovou show v čele s klaunem a malou akrobatkou Marcelkou, kterou můžete znát ze soutěžního pořadu Československo má talent. S touto show přijede do Komárova cirkus Ohana.

Investiční akce si vyžádá celkové náklady ve výšitéměř pět milionů korun.
Králův Dvůr získal dotaci na modernizaci odborných učeben ve škole
V Drastech vzniká nový klášter bosých karmelitek. Bude otevřený pro ty, kteří chtějí nabrat síly a strávit čas v tichu
Největší stěhování za 200 let. Karmelitky opouštějí svůj domov na Hradčanech