Stejně jako minulý rok, i letos bude zasvěcena dětem. Výtěžek bude věnován Dětskému domovu a Speciální mateřské škole pro děti s více vadami v Berouně.„Letošní podporu jsme se rozhodli směřovat někomu v regionu a chtěli jsme pomoci více dětem naráz. Děti žijící v berounském domově bez rodiny, a navíc s jejich zdravotními handicapy, to nemají vůbec jednoduché,“ řekl starosta Sokolů Rudolf Hrkal.

Hudební festival Hudlice fest v Hudlicích na Berounsku.
OBRAZEM: Hudební festival Hudlice fest pořádali opět sokolové

Organizátoři dokázali zajistit už poměrně dost sponzorů, kteří domovu poskytnou věcné dary, nebo finanční prostředky. „Část peněz půjde i ze vstupného. Na festivalu společně s poděkováním výtěžek předáme,“ dodal Hrkal.

I přes nepříznivé počasí měl festival minulý rok slušnou návštěvnost a během akce se vybralo přes 140 tisíc korun. „Budeme moc rádi, když se co nejvíce návštěvníků přijde pobavit a poslechnout si muziku. Zároveň nám pomohou podpořit dobrou věc,“ pozval Rudolf Hrkal.

Dražba dresu

Součástí akce bude kromě jiného i dražba dresu, který věnoval klub AC Sparta Praha. Nechybí na něm popisy celého A týmu. Připraven je také program pro děti.

Tomáš Tregler se ve finálové sérii postavil za stůl čtyřikrát a ve všech případech vyhrál.
V Hudlicích bouchalo šampaňské, Tomáš Tregler mistrem

Organizátoři se letos rozhodli věnovat lístky zdravotním sestřičkám za jejich nasazení při vlnách koronaviru. „Dohromady jsme darovali 150 lístků zaměstnancům nemocnic v Berouně, Hořovicích a Rakovníku jako poděkování,“ dodal Rudolf Hrkal a poděkoval všem lidem, kteří se na organizaci akce podílí: „Taková akce se nedá dělat bez obětavé a úžasné party lidí.“