Zvěřinové menu

Letos se předvedou v přípravě zvěřinového menu - na výběr mají z jeleního, mufloního, daňčího i kančího masa. Cateringová společnost chystá překvapení v podobě ochutnávky speciality z masa, které bude hlavním soutěžním tématem pro příští, čtvrtý ročník této soutěže. Na rožni se bude opékat prasátko i muflon.

Vdolečková soutěž

Vše bude dozorovat znalecká porota v čele s bývalým hejtmanem Petrem Bendlem. Po jeho boku měla usednout známá vyznavačka kuchařského umění Naďa Konvalinková. Ta bohužel musí odjet na Slovensko, tudíž chceme oslovit Květu Fialovou. Soutěžit budou opět i laici - protože jsme loni zjistili, že vdolečků může být spousta druhů, i letos ponecháme soutěžení ve vdolečcích. Malí i velcí se utkají v rychlosti pojídání. K výstavě tabulí přibude výstava ovoce členů svazu zahrádkářů Všeradice.

Parní lokomotiva

Letos bude Všeradicemi projíždět parní lokomotiva s paní Magdalenou Dobromilou Rettigovou, která bude svážet návštěvníky z okolí. Připravena bude zábava pro děti, ale na své si přijde opravdu každý. Nebudou chybět stánky se starými řemesly, degustace vína, pivní stánek a laskominy připravené učni SOU v Berouně.

Staropražská kapela

Programem bude provázet bavič Mojmír Maděrič, jehož bude doprovázet staropražská kapela Třehusk a country skupina Kapičky. Vystoupí i taneční skupina Proměny. Vše by měla natáčet TV Barrandov a dorazí i reportéři České televize. Navštíví nás také TV Barrandov, kterou zaujala soutěž a hlavně vzpomínka „pramáti českých kuchařek“ M. D. Rettigovou.