Jeden muž na místě podlehl utrpěným zraněním. Oživit se ho již nepodařilo navzdory úsilí zasahujících hasičů, kteří zahájili resuscitaci, i záchranářů, kteří následně péči o 64letého řidiče převzali.

Lékař záchranné služby dále pomáhal třem zraněným osobám; tyto pacienty převezly sanitky do nemocnice. Při nehodě ještě zemřel pes, informoval Ladislav Holomčík z centrály středočeských hasičů. Ten také uvedl, že hasičské jednotky se k nehodě sjely ze stanic profesionálů v Berouně a na pražském Smíchově i ze zbrojnice dobrovolného sboru v Rudné.

Třebaže dálnice ve směru jízdy od Prahy na Rozvadov zůstala s obtížemi průjezdná (policisté umožňovali jízdu sjezdovou větví) tragédie přinesla vážné dopravní komplikace. Před místem nehody se vytvořila až šestikilometrová kolona – na dálnici i na sjezdu z Pražského okruhu – spojená i s více než hodinovým čekáním. V dlouhé řadě pomalu popojíždějících aut se zprvu zdrželi také řidiči, kteří zvolili objízdnou trasu přes obce Loděnice a Vráž. Nejdelší čekání Deník zaznamenal u nájezdu na D5 před Berounem; nevyhnuli se mu ani motoristé mířící k centru Berouna.

Omezení provozu na dálnici odhadla policie do 23. hodiny. Lze však předpokládat, že k uvolnění průjezdu by mohlo dojít dříve. Holomčík konstatoval, že již ve 21.15 hasičské jednotky odjely poté, co odklidily trosky vozidel a místo zásahu předaly policii. Připustil ale, že z pohledu řidičů to ještě změnu nepřineslo. „Pokračuje vyšetřování; doprava směr Beroun a Rozvadov je stále vedena odstavným pruhem,“ konstatoval.

Okolnosti nehody i míra zavinění zůstávají předmětem šetření policie. Již před osmou hodinou večerní řešení události na místě převzali kriminalisté, kteří se specializují na bouračky s těmi nejzávažnějšími následky.

Doprava na dálnici i na objízdné trase po silnici 605 se však komplikovala po celý den. Za Rudnou byl průjezd omezen kvůli práci silničářů. Sjet na „starou silnici“ se jevilo jako dobrá volba až do odpoledne, kdy tam provoz zbrzdila bouračka na křižovatce se silnicí II/101 – u napojení od obce Nučice. Havarovala tam tři osobní auta, z nichž jedno po střetu zůstalo převrácené na levém boku. Průjezd místem nehody se také neobešel bez zdržení; to však obnášelo jen zhruba čtvrthodinu.

Zdroj: Youtube
Při nehodě v Černošicích zemřel motorkář, pro spolujezdkyni letěl vrtulník.
V Černošicích po střetu s autem zemřel motorkář. O řidičku pečoval psycholog