Jak si tedy vedla jednotlivá družstva ?

Muži: Po loňském sestupu z ligy mělo mužstvo za cíl konsolidaci kádru a za vedení hrajícího trenéra Šaška se pokusit v co nejbližší době o návrat. V základní části obsadilo 2. místo a poté je čekalo play-off. V něm neztratil Beroun ani jeden zápas a tím si zajistili jak titul krajského přeborníka, tak hlavně postup do 3. ligy! Po vhodném doplnění kádru by měli opět bojovat o střed tabulky v soutěži, jenž se v Berouně hraje tradičně již desetiletí.

Ženy: V tabulce krajského přeboru jim patří osmé místo a Kristina Kočí si odnáší již poněkolikáté titul nejlepší střelkyně.

Starší dorost: Vzhledem ke slabé účasti hráčů, kteří do této věkové kategorie patří a dlouhodobé nemoci kapitána Leopolda, je šesté místo v kraji pro toto mužstvo maximem. Vždyť za ně nastupovali hráči mladšího dorostu a starších žáků. Proti mnohdy i o čtyři roky starším soupeřům se však nebáli a byli jim vyrovnanými soupeři.

Mladší dorost: Velmi úspěšnou sezónu zažili hráči tohoto družstva. V dorostenecké lize dokázali pro Beroun udržet celostátní soutěž i pro příští rok. Sedmé místo je opravňuje myslet s optimismem i do budoucna, jelikož je to družstvo perspektivní a prakticky všichni hráči mohou tuto kategorii (přejmenovanou nyní na U18) hrát ještě další dva ročníky.

Starší žáci (U16) A: Dokázali postoupit do prestižní žákovské ligy a v jedné z jejích skupin obsadit sedmé místo. Soutěž byla prakticky brána jako velmi kvalitní trénink pro hráče, kteří nastupovali v dorostenecké lize, protože se letos (vzhledem k reorganizaci) nehrálo o udržení .

Starší žáci (U16) B: Vyhráli jednu ze skupin krajského přeboru. Bohužel finálová část se jim moc nevyvedla a v konečné tabulce jim patří třetí místo. Mužstvo, spoléhající především na o rok mladší hráče, kteří budou v příštím roce hostovat v dorostenecké Extralize za BA Sparta, mělo na víc. Na druhou stranu, kolik mužstev může říct, že má své „béčko“ takříkajíc na bedně ?

Mladší žáci: Bojovali až do konce o titul krajského přeborníka, ale vzhledem k nemocem klíčových hráčů v závěru soutěže jim patří druhé místo. Toto umístění by jim mělo být motivací do další basketbalové činnosti. Budou jí potřebovat. Laťku mají totiž od svých starších berounských spoluhráčů posazenou opravdu dost vysoko.