Předtím ale absolvují ještě spoustu utkání. V rámci sdružených pražských a středočeských soutěží nastupují i týmy z Berounska. Nejvýše nasazeným je béčko T.B.C. Králův Dvůr, které si vede velmi dobře v regionální lize.

Králodvorští hráči jsou na čtvrtém místě tabulky se čtyřiceti body, přičemž mají ztrátu na druhé Panthers Praha B a FC Bučis Team pouhý jeden bod. V předposledním kole, které je na programu v neděli 8. dubna, hraje Králův Dvůr od 12 hodin s Kings Praha a v 15 nastoupí proti Kubánský klan.

V soutěži se ve velmi dobrém světle představuje Tomáš Pokorný, jenž je se 46 body na druhém místě v produktivitě hráčů.

V nižší Ph+SČ lize mužů žádný z celků našeho regionu nestartuje, ale nakročeno do ní má tým Red Dragons Hořovice.

Draci se po posledním turnaji v Dobříši vyšvihli na první příčku A skupiny Ph+SČ přeboru, přičemž mají tříbodový náskok na céčko Chodova. „V Dobříši se nám dařilo, když jsme nejprve uhráli bod za remízu 6:6 s FBC Vokurky. Poté jsme nastoupili proti největšímu rivalovi, kterým je Chodov C a zdolali jsme ho vysoko 7:3,“ usmíval se jeden z hráčů Red Dragons Antonín Spal.

„Čekají nás ještě dva turnaje. Chtěli bychom skupinu vyhrát, byla by to velká odměna za naší snahu,“ dodal Spal. Hořovický tým sehraje nejbližší utkání 15. dubna, kdy se střetne FBC Engineers a týme Florbal Praha.

V této skupině vede kanadské bodování Drak Lukáš Fišer s 38 body, Ondřej Rácz nasbíral 30 bodů a Dušan Valo jich má na svém kontě 29. Oporou týmu je gólman Matěj Pužman.

Zastoupení má Berounsko i v B skupině stejné soutěže. Tam se ale oba celky z našeho regionu nacházejí na opačném pólu tabulky než hořovičtí Draci.

Tým Sport Eden Beroun je na posledním dvanáctém místě s pouhými čtyřmi body. Jedenáctí jsou Gladiators Beroun se čtrnácti body s maličkou ztrátou na týmy před nimi.

Gladiátoři se chtějí v soutěži zachránit. Přispět k tomu mohou i zápasy na turnaji 14. dubna, kdy hrají s Prague Tigers C, CRPA Cavallino Rampante a Sokolem Královské Vinohrady D. Sport Eden Beroun to bude mít těžké, nastoupí proti prvnímu Kladnu B a třetímu Radotínu.

Hojná byla i účast dětí.
Šneberger ovládl Josefský běh