Na Pražském poháru se soutěžilo se ve všech věkových kategoriích a tak Ippon Karate klub Shotokan vyrazil do bojů v plném počtu, což se projevilo v celkovém počtu zisku medailí.

V kategorii Kata vybojovali karatisté Ipponu tři třetí místa. V kategorii mladších žákyň vybojovaly bronz Grillová Denisa a Carmen Beshirová. Mezi juniory pak obsadil třetí místo Lukáš Bestajovský.

V zápase se Ipponu dařilo mnohem více. V kategorii mladších žáků vybojoval vítězství Jakub Pelc (do 40 kg). Druhé místo vybojoval Dominik Fulnek (nad 40 kg) a třetí místa si připsali Tomáš Lála, Dominik Bican (oba do 35 kg), Viktor Pospíšil a Tomáš Kolář (oba do 40 kg).

Mezi staršími žáky pak karatisté Ipponu vybojovali čtyři bronzové medaile, o které se postarali Leoš Gebhart (do 40 kg), Richard Gabriel, Patrik Guldan (oba do 50 kg) a Michal Šesták (do 60 kg).

Mezi dorostenci pak v kategorii do 75 kg vybojoval druhé místo Vladimír Blecha a v kategorii nad 75 kg obsadil třetí místo Patrik Grif. Junioři vybojovali tři medaile. Stříbro vybojoval Lukáš Bestajovský (do 70 kg) a Jaroslav Rosembaum (nad 80 kg). T5í místo mezi juniory obsadil Bavid Bricín (do 75 kg).
Mezi muži pak dokázali dva junioři vybojovat bronzové medaile. Postarali se o ně Lukáš Bestajovský a David Bricín. Ippon tak získal dohromady dvacet medailí.

Jako již tradičně se Ipponu povedlo získat i několik čtvrtých míst. V kategorii kata skončili čtvrtí Fulnek Dominik a Gulden Patrik, v zápase pak Vacek Vladimír.