Největším lákadlem je i pro diváky halový turnaj v Hořovicích Pomáháme fotbalem, který je na programu v sobotu v hořovické sportovní hale a zúčastní se ho šest týmů - FK Hořovicko II, FK Králův Dvůr, Loděňáci, Ligouši, FK Hořovicko I a FK Komárov. Celky si to rozdají každý s každým, začíná se v 9 hodin, akce pomůže dětem trávícím pobyt na onkologickém oddělení motolské nemocnice.

Hodně fotbalových týmů se střetává při tradičním silvestrovském fotbálku. Namátkou jsou vybrali Chyňavu, jejíž hráči rozpohybují svá těla v neděli od 15 hodin v tamní tělocvičně. Hrát se bude i v Hořovicích dopoledne, v Praskolesích odpoledne.

Nejen fotbal se ale bude hrát na Silvestra. Na trať 31. ročníku Silvestrovského běhu a závodu horských kol se pod organizací Sokola Králův Dvůr vydají v neděli v 11 hodin nejprve cyklisté, poté běžci na dlouhých distancích a také děti na kratších tratích.

NA ŠTĚDRÝ DEN, 24. prosince 2017 přišla na svět Natálie Krčmová, první miminko Elišky Šmídové a Martina Krčmy z Králova Dvora. Natálce sestřičky na porodním sále navážily 2,78 kg a naměřily 46 cm.
FOTOGALERIE: Prosincová děťátka se představují
Ilustrační foto
Na řidiče nečíhal jen led. Také ztracená traverza nebo sražená srna