Pro národní tým šlo o další zápasovou přípravu na mistrovství světa, které se letos v létě odehraje v Liberci. Třeba u brankáře Ondřeje Koudely zdaleka nebylo jasné, zda se dá včas do pořádku po nepříjemném podzimním zranění kotníku, ale naštěstí se vše rychle zhojilo a Ondřej ve Svitavách přispěl k triumfu svého mužstva.

Dařilo se ale i ostatním klukům, kteří budou s Kelty bojovat na jaře o co nejvyšší příčky, vždyť v základní části extraligy juniorů byli lepší pouze mladíci z Ústí nad Labem. "V nadstavbě bude naším cílem posbírat co nejvíce bodů a být ve správném rozpoložení pro play off. Ve vyřazovacích bojích ze sebe vydáme maximum a pokusíme se dojít až na vrchol," slíbil v rozhovoru pro hokejbal.cz nejproduktivnější hráč mužstva Lukáš Horel, který ve 14 zápasech zapsal 28 bodů!

Maškarní rej na bruslích v Hořovicích.
Podívejte se: Po lední ploše v Hořovicích se proháněly děti v maskách

Mimochodem jeho táta Marek, jehož na Berounsku znají příznivci zejména jako skvělého fotbalového kanonýra, hrával kdysi také hokejbal. A jak! Má i bronz z mistrovství světa dospělých, naváže na něj jeho synek a další šikovní Kelti? Tým mají aktuálně opravdu parádní.