KELTI – ČESKÁ TŘEBOVÁ 6:1

Česká Třebová nepřijela do Berouna kompletní, Kelti se dvě třetiny střelecky trápili a před posledním dějstvím vedli jen 2:1. Závěr zápasu však patřil Keltům, hosté fyzicky odpadli, a tak se hráči od Berounky mohli radovat z výhry 6:1.

Podzimní část, která rozhodně nepatřila k povedeným, má A tým Keltů za sebou. Těžký jarní los rozhodne o tom, jestli bude sezona povedená, či nikoli.
Kelti do zápasu s Třebovou vstoupili pozitivně. Vytvářeli si šance, ale gólman Ehrenberg držel Třebovou ve hře. Z ojedinělé šance se naopak trefili hosté. Dvořák si pak ve 14. minutě počkal, až mu Gotthard seběhne před branku a vyzval ostrostřelce ke skórování.

Ve druhé části se hrálo převážně na polovině hostí. Jenže dostat míček do branky? Mnohokrát ohraná písnička. Unavení hráči České Třebové ale ve třetí třetině šlapali vodu a Kelti se konečně začali prosazovat.

„Jsem spokojený s výhrou i s nasazením všech hráčů. Je pravda, že soupeř nám výhru usnadnil tím, v jakém přijel počtu, ale hrál celou dobu poctivě zezadu. Škoda, že jsme nerozhodli dříve. Nakonec to dopadlo jednoznačně," řekl trenér Bohumil Gotthard.