Družstvo T.B.C. se v rámci letní přípravy představí ještě na dalších dvou turnajích. Od 24. do 26. srpna se Králodvorští vypraví na velice prestižní turnaj Berlin Open. „Hrají tam prvoligové a extraligové mančafty Německa, Švýcarska a Švédska. To už bude ostrý test," zmínil Karšňák. Dodejme, že Králův Dvůr se v základní skupiny střetne s německými celky ETV Hamburg, TV Lilienthal a švédským GIF Nike. Třetím turnajem, kterého se Králův Dvůr zúčastní, je liberecký Gold cup. „Turnaje jsou spíše zpestřením, tedy mimo Berlína, ten je pro nás hodně prestižní," dodal Milan Karšňák.

Králodvorští již také odehráli první přípravné utkání, ve kterém podlehli celku FBC Start 2:3. „První polovinu hrály první dvě lajny a pak hráli kluci širšího kádru. Zkoušíme i dost kluků do béčka. Nedá se z toho dělat závěr. Ale je vidět, že všichni makají a chtějí bojovat o místo. Sestava bude daleko širší, nikdo nemá jisté místo v sestavě. Je to znát i v přípravě," pochvaluje si trenér Karšňák.

Změn v kádru moc není. Králodvorští prodloužili hostování Horkého (Hořovice), Hušáka (Kladno) a Kuberta (Bohemians). Navíc z Kladna přišel brankář David Červinka a útočník Marek Vágner. Druhý jmenovaný již v Králově Dvoře dříve hrál. „Marek u nás předloni odehrál šest zápasů a měl třináct kanadských bodů. Od něj si hodně slibujeme," podotkl Karšňák.

Králodvorský klub se také rozrostl o dvě družstva – ženy a elévy a na začátku září opět budou probíhat nábory mládeže. „Zájem je obrovský. Jsme za to rádi, je to příslib do budoucnosti," zmínil Karšňák, který si pochvaluje i podporu města Králův Dvůr. „Vyšli nám vstříc. Dali nám vyšší příspěvek na základě toho, že se nám rozrostla mládež o padesát členů oproti loňskému roku. Chtěl bych jim poděkovat," dodal šéf klubu Milan Karšňák.