1.liga ženy:

KST Bohnice – TJ Sokol Králův Dvůr 3:7.

Utkání bylo zahájeno čtyřhrou, kterou hostující dvojice Hošková – Pisárová prohrála 11:9 v pátém rozhodujícím setu. Tato smolná prohra nabudila hostující celek k drtivému nástupu, který znamenal zisk sedmi bodů v řadě za sebou a bylo rozhodnuto. Domácí pouze korigovali výsledek. Body Králova Dvora: Hošková 3, Pisárová 2, Sobková 2.

TJ Slavoj Praha – TJ Sokol Králův Dvůr 4:6.

Vstup do utkání se hostujícímu celku nevydařil a za stavu 4:2 byli domácí blízko k bodům. Čtvrtý bod se ale stal konečnou stanicí pro Slavoj a potom již bodovaly pouze hráčky z Králova Dvora. Body hostů: Pisárová 3, Sobková 2, Hošková 1.

Za dva týdny 1.liga pokračuje utkáními v Praze, když Králův Dvůr bude protivníkem celků AC Sparta a SKK El Niňo.

3.liga muži:

TJ Sokol Hořovice – TJ Sokol Vodňany 10:8.

Po vyrovnaném začátku (čtyřhry 1:1) se domácí ujali vedení 5:2. Hosté srovnali na 6:6 a šlo se do dramatické koncovky. Za stavu 8:8 získali hořovičtí stolní tenisté dva rozhodující body a tím také první historické vítězství v lize. Body Hořovic: Chládek 4, Homolka 2, Šmíd 2, Karda 1.

TJ Sokol Hořovice – DDM Soběslav-Studená 9:9.

Během celého utkání nedokázal ani jeden celek získat výraznější vedení a tomu také odpovídá konečný výsledek. Je třeba zmínit skvělou hru hořovického Chládka, který nenašel v sobotu ani v neděli přemožitele. Pevné nervy prokázal také Karda, který dvakrát zvládl bodovat v poslední dvouhře mistrovských utkání. Body domácích: Chládek 4, Homolka 2, Šmíd 1, Karda 1.

Po třetím odehraném kole je hořovický Sokol na šestém místě ligové tabulky.

AUTOR: Josef Růžička

Z basketbalového utkání Ligy mistrů Nymburk - Bamberg (91:71).
Skvělý start. První výhra je doma
Roman Hubník, kapitán plzeňské Viktorie, si zápas ve Staňkově užíval.
Zpestření na vesnici. Hubník si užil šestnáct gólů v síti outsidera