Do družstvo A ve složení Martin Dřevínek, Tomáš Ludvík, Tobiáš Trnka a Filip Zeman přibrali ještě své mladší kolegy Tomáše Míku, Jana Valečku a Jakuba Proška. „Celý den se naši plavci střídali o první pozici s plavci z Mladé Boleslavi,“ uvedla Simona Pokorná, která našla nejlepší představení: „Nádherným závodem byla na závěr štafeta čtyřikrát sto metrů volný způsob, kdy kluci nenechali nic náhodě, šli do závodu hned od začátku naplno a doslova všechny soupeře převálcovali.“

Se ziskem 14 396 bodů zástupci Lokomotivy Beroun zvítězili. Nyní čekají, jestli jim počet bodů bude stačit na postup do republikového semifinále.

V krajském kole se představilo ještě berounské družstvo B ve složení Jiří Sabo, Petr Pavlis, Marek Kindl a Dominik Plhal. „Kluci se nenechali zastrašit staršími plavci a přestože byli v nejmenším počtu, co povolují pravidla, prali se ze všech sil a skončili na desátém místě,“ zářila spokojeností Pokorná.

Té udělali radost plavci i na tradičních závodech Litoměřický kalich, ze kterých dovezli do Berouna třiadvacet medailí.

V Litoměřicích startovl Beroun v pod vedením trenérky Anety Pokorné v tomto složení: Dominik Dvořák, Matěj Palata, Štěpán Palata, Jakub Prošek, Jiří Sabo, Jan Valečka, Barbora Míková, Kristina Čekanová a v neposlední řadě Viktorie Žáčková.

V ročníku 2007 se hned několikrát umístil Matěj Palata, který si doplaval pro třetí místo na 100 metrů motýlek a 100 metrů znak. V závodě na 100 metrů volný způsob se Matěj probojoval do finále, ve kterém si dohmátl pro stříbrnou medaili, s krásným osobním rekordem.

Realizace projektu videorozhodčí při zápase Juniorské ligy Sparta - Slavia na Strahově.
Z přípravných fotbalů: V Berouně bude video

Další úspěšnou plavkyní těchto závodů ročníku 2007, byla Barbora Míková, která si vyplavala celkem čtyři medaile. Dvě stříbrné medaile na 100 metrů znak a 50 metrů volný způsob, bronzovou medaili na 50 metrů znak. V závodě 100 metrů volný způsob se Barbora proplavala do finále, kde si došla na stupně vítězů pro stříbrnou medaili.

V ročníku 2005, se velmi dobře umístil Štěpán Palata, který si došel na stupně vítězů pro jednu stříbrnou a pět zlatých medailí. Stříbrnou medaili si vyplaval na 100 metrů znak. Zlaté medaile získal Štěpán na 100 metrů prsa, 50 metrů motýlek, 50 metrů prsa a 100 metrů volný způsob. V závodě na 100 metrů motýlek se Štěpán ve finále nezalekl konkurence, a dohmátl si pro zlato.

Dalším plaveckým kolegou Štěpána z ročníku 2005 je Jan Valečka, který si domu odvezl pět medailí. Tři zlaté medaile na 100 metrů znak, 50 metrů volný způsob a 50 metrů znak. Pro stříbrnou medaili si dohmátl na 50 metrů motýlek a ve finále na 100 metrů motýlek se Honza postavil na stupně vítězů vedle svého oddílového kolegy na druhé místo.

V ročníku 2004 si Jakub Prošek došel na bednu celkem pro čtyři medaile, a to zlato na 50 metrů znak, stříbro na 100 metrů prsa a bronz na 50 metrů volný způsob. Také Jakub se dostal do finále a v krásném závodě vybojoval druhé místo na 100 metrů znak.

Jiří Sabo ročník 2004 nezůstal pozadu a v napínavém závodě na 50 metrů znak zabojoval, a získal bronz a zaplaval si osobní rekord.

Ve smíšeném štafetovém závodě 4x 25 metrů volný způsob si berounští plavci vybojovali třetí místo, ve složení: Čekanová Kristina, Míková Barbora, Palata Štěpán, Prošek Jakub.

V celkovém pořadí (součet bodů) se TJ Lokomotiva Beroun umístila na krásném třetím místě.

Tak by to mělo být po každém zápase. Hráči Chaloupek (v tmavém) a Svaté si potřásají rukama mezi sebou i s rozhodčím Jiřím Krupou.
Rytíři? Matějka, Novák, Větrovský!