Počínání svého svěřence bedlivě sledoval klubový trenér Bohumil Vožický, kterého výsledky ani moc nepřekvapily. „Tady se nedá hovořit o nějaké momentální formě. Tomáš má vysokou výkonnost dlouhodobě,“ líčil a dodal: „V této době se na turnajích v Praze schází prakticky kompletní česká špička a já si nevybavuji, že by se někdy nedostal aspoň do semifinále.“

Hlavně ve druhém turnaji v pořadí získal Tregler velmi cenné skalpy. Vše vyšperkoval finálovou výhrou nad bývalým reprezentantem Antonínem Gavlasem, kterému nedaroval ani set. „To byla samozřejmě velmi cenná výhra. Já si ale vážím i té v semifinále. S Tomášem Konečným jsem několik zápasů poslední dobou prohrál. Jsem rád, že se mi povedlo mu to aspoň trochu vrátit,“ uvedl.

Tomáš Macháč vyhrál turnaj v Nur Sultanu.
Tenista Tomáš Macháč přiveze trofej z Nur Sultanu

Po úspěšném působení na turnajích se stal Tomáš Tregler rozdílovým hráčem zápasu předposledního kola extraligy v dresu HB Ostrov. Havlíčkobrodští stolní tenisté na čele s odchovancem hudlického pinčesu přehráli v domácím prostředí Hradec Králové 3:1.

Tomáš Tregler musel za stůl hned dvakrát. V obou případech si věděl rady. „Zahrál velmi jistě. S mladíkem Mokrejšem to měl relativně snadné, Buben jen potvrdil, že se neustále lepší. Přesto to Tomáš zvládl bez větších potíží,“ uvedl při hodnocení trenér havlíčkobrodského týmu Bohumil Vožický.

Valná hromada OFS Beroun.
Fotbalová defenestrace na Tmani! Delegáti hodili dosavadní výbor přes palubu

HB Ostrov končí základní část v pátek v Ostravě. Pokud uspěje, stane se po dlouhé době prvním týmem, který ji absolvuje bez jediné porážky. Touto bilancí se jako poslední mohli pochlubit před dvanácti lety hráči El Niňa Praha.